Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti találkoztatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti találkoztatok már olyannal, aki nagyon rosszul nyalt?

Figyelt kérdés
Nekem az új barátom nagyon rosszul csinálja. Alig érzek belőle valamit. Nem is értem, ezt hogy csinálja. :D
2019. márc. 2. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, és nekem is az a tapasztalatom, hogy a nők rendkívül meg vannak lepve, ha megérzik a jót, mert a tapasztalataik nagyon lehangolóak. A férfiak nagyobbik része türelmetlen, és ha azonnal nincs eredmény, elveszítik a kitartásukat, majd az érdeklődésüket, és elkönyvelik, hogy a nő nem igényli a nyalást. Pedig én még nem találkoztam olyannal. Az már megesett, hogy előtte azt mondta hogy neki az nem fontos, majd utána azt, hogy magának se tudja így csinálni. Oda kell figyelni a rezdülésekre, lassan, és kitartóan kell próbálkozni. Megvan az értelme!!
2019. márc. 2. 15:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Milyen sok csalódott nő!

Nem volt szerencsétek.

Nekem sose panaszkodtak a lányok,nők.

2019. márc. 2. 16:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor ezt olvasd. Az én párom olyan hogy hol úgy nyal nyüszitek olyan jó, de a legtöbb esetben úgy mint akinek akkor van elősször punci a száján. :D en se értem. Elengedtem a dolgot. Az ujjaival nagyon ügyi. :D
2019. márc. 3. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Mondd neki, hogy jó. Vagy ha nem tudod, akkor csináljon különböző technikákat egy percig és te meg pontozd neki, hogy mennyire jó.

A végén segíts rá magadnak kézzel, hogy el tudj menni, amíg ki nem tapasztalja, hogy jó neked.

2019. márc. 4. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!