Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyannal hogy a pasi inkább maradt volna az óvszernél mintsemhogy a csaj elkezdjen tabit szedni?
Én (27/F) sosem várnám el egy nőtől, hogy saját akarata ellenére gyógyszert szedjen. Nem mondom hogy nem biztosnágos vagy hogy igy vagy úgy rossz,de ha egyszerűen egy nő nem akarja megbolygatni a hormonháztartását akkor ne bolygassa meg. Ezt a pasi felőli figyelmességet és áldozatot pedig illik honorálni, meghálálni.
Ex sem szedett fogamzásgátlót, gumit meg én utálom de így is teljes volt a nemi élet.
A fogamzásgátló nem véd a nemi betegségek ellen.
Szóval a tablettának ez az egyik hátránya. De ha már régóta együtt vannak, akkor azért gondolom annyira ismerik egymást, hogy tudják egymásról van e nemi betegségük. Amúgy a Szent László kórházban ingyenes és anonym a HIV szűrés. Meg lehet csinálni a biztonság kedvéért.
27/N
azért a fogamzásgátló nem az ördögtől való, van akinek épp az hozza rendbe a hormonháztartását. :) az enyém nem akart szedni valami ezotérikus megfontolásból, merthogy az szintetikus behatás.
az óvszer meg szintetikus gumi, de azért felhúztam, ezen ne múljon.
17:15-ös: a barátom nem eü gond miatt mondta ezt :)
15: 19 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!