Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Találkoztatok már olyannal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már olyannal hogy a pasi inkább maradt volna az óvszernél mintsemhogy a csaj elkezdjen tabit szedni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 14:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én itt már olvastam pár ilyet...
2009. szept. 6. 14:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van. Régen szedtem tablettát, hormon problémáim voltak. Nem engedi a párom, hogy tovább szedjem, mert megint felborulna nálam az egyensúly. A gumi mellett döntött.
2009. szept. 6. 14:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Az én barátom is ilyen. Nem akarja a hormonháztartásomat tönkretenni.
2009. szept. 6. 15:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Én (27/F) sosem várnám el egy nőtől, hogy saját akarata ellenére gyógyszert szedjen. Nem mondom hogy nem biztosnágos vagy hogy igy vagy úgy rossz,de ha egyszerűen egy nő nem akarja megbolygatni a hormonháztartását akkor ne bolygassa meg. Ezt a pasi felőli figyelmességet és áldozatot pedig illik honorálni, meghálálni.

Ex sem szedett fogamzásgátlót, gumit meg én utálom de így is teljes volt a nemi élet.

2009. szept. 6. 15:20
 5/14 anonim ***** válasza:
nálunk ez volt, azért,mert a tabi miatt voltak egészségügyi gondjaim, folyton orvoshoz jártam,immunrendszerem így k.o. de úgydöntöttem hogy számomra ez az egyszerűbb,megnyugtatóbb, menzesz időszaka is könnyebben eltelik így. 18/l
2009. szept. 6. 16:39
 6/14 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló nem véd a nemi betegségek ellen.

Szóval a tablettának ez az egyik hátránya. De ha már régóta együtt vannak, akkor azért gondolom annyira ismerik egymást, hogy tudják egymásról van e nemi betegségük. Amúgy a Szent László kórházban ingyenes és anonym a HIV szűrés. Meg lehet csinálni a biztonság kedvéért.

27/N

2009. szept. 6. 16:40
 7/14 anonim ***** válasza:

azért a fogamzásgátló nem az ördögtől való, van akinek épp az hozza rendbe a hormonháztartását. :) az enyém nem akart szedni valami ezotérikus megfontolásból, merthogy az szintetikus behatás.

az óvszer meg szintetikus gumi, de azért felhúztam, ezen ne múljon.

2009. szept. 6. 16:41
 8/14 anonim ***** válasza:
többnyire itt a válaszolók azt írják hogy azért mert egészségügyi gondjaik voltak vele... szerintem nincs az a pasi a világon aki elvárná a szerelmétől hogy annak ellenére szedjen gyógyszert, hogy mellékhatásai vannak. a kérdező nem ezekre volt kíváncsi hanem arra, hogy ha a pasi önzetlenül felajánlja-e hogy ne menj el gyógyszert íratni, vagy ha szeded és semmi gondod vele akkor is hagyd abba nyugodtan... a kettő egészen más tészta.
2009. szept. 6. 17:15
 9/14 anonim ***** válasza:

17:15-ös: a barátom nem eü gond miatt mondta ezt :)

15: 19 vagyok.

2009. szept. 6. 17:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét előző barátom ezen az állásponton volt, nem akarták, hogy gyógyszert szedjek, inkább vállalták az óvszert.
2009. szept. 6. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!