Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti találkoztatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti találkoztatok már olyannal, aki nagyon rosszul nyalt?

Figyelt kérdés
Nekem az új barátom nagyon rosszul csinálja. Alig érzek belőle valamit. Nem is értem, ezt hogy csinálja. :D
2019. márc. 2. 13:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Tanítsd meg! Vezesd rá, hogy hogyan csinálja!
2019. márc. 2. 13:18
 2/14 A kérdező kommentje:
De azt hogy csináljam úgy, hogy ne bántsam meg?
2019. márc. 2. 13:21
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Nyalás közben fogod a fejét és oda igazítod ahol a legjobb neked! És mondod neki, hogy ott nyalja! Erősebben-gyengédebben, lassabban vagy gyorsabban, stb!
2019. márc. 2. 13:25
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Igen, de irányítani kell és mondani hogyan jó neked.

Honnan tudja szerencsétlen mit akarsz, ha nem beszélsz?

Szex közben irányítsd!

Ne aggódj, nem fogod megbántani!

2019. márc. 2. 13:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki máshogy szereti, tehát segíts neki, lehet volt olyan barátnője aki pont így szerette.
2019. márc. 2. 13:28
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Tényleg nem értem, két ember szexuális életében miért vetődhet fel, hogy valaki megbántódik, mert a partnere elmondja neki, hogy szereti. Mindenkinek más jön be, valakinek pl. sokkal többet bír el a csiklója, másnak sokkal kevesebbet, kb. minden csajnál máshogy rögzült be a masztik során, mi a jó izgatási metódus, amitől el tud menni.

Ez nem olyan, hogy ha valaki kettesbe tud tenni egy Opelt, akkor kettesbe tud tenni egy Mazdát is.

2019. márc. 2. 13:33
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Igen, eddig csak olyan pasival voltam aki rosszul nyalt, hiába irányítottam, mondtam neki h h csinálja.

Ezért a sok negatív élmény miatt, már nem vagyok oda a nyalásért.

2019. márc. 2. 13:36
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az összes ilyen rossz volt. ALig éreztem valamit, már azt hittem, velem van baj
2019. márc. 2. 13:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Még nem találkoztam olyannal, aki jól csinálta. Szerintem azért, mert nekem nem jön be. Nem tetszik magában a dolog , de nem is éreztem még úgy, hogy egy percnél tovább akarom, hogy csinálja, olyan jó.
2019. márc. 2. 14:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy csalódás a férfiak teljesítménye.
2019. márc. 2. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!