Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt vannak helyes melegek is, talalkoztatok mar olyannal akit ugy tenyleg mindenki elfogadna?
Figyelt kérdés
De ha te is azok vagy akkor irhatod azt is! :D2015. aug. 17. 00:59
1/5 anonim válasza:
Nincsen többszörös személyiségem, így én csak én vagyok, nem pedig "azok"...
2/5 anonim válasza:
Te milyen nemzetiségű vagy? Annyira magyartalanul írsz
3/5 anonim válasza:
igen, ismerek ilyet, mindenki elfogadja, sőt népszerű srác.
4/5 anonim válasza:
Igen volt mar :D amilyen vagyok en olyat varok el minimum mastol is :ddd 16/f / bp
5/5 anonim válasza:
Személy szerint még nem találkoztam olyannal. De szerintem ezen az oldalon keresztül ismerkedni borzalmas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!