Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már az oldalon helyes pasival?
Sziasztok! Az érdekelne, hogy itt az oldalon találtatok már helyes pasit? Sok kérdésnél olvasom, hogy a srácok helyesnek mondják maguat, csak ilyen-olyan okból kifolyólag nem találnak magunak lányt. Lányok közül is sokan állítják magukat szépnek, vagy átlagosnak, viszont erről már meg is bizonyosodtam nem egyszer. Nektek milyen tapasztalataitok vanak?
Légyszíves értelmes válaszokat!
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Szerettem volna megtudni, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak és hogy nem csak a levegőbe beszélnek ezek a srácok, illetve, hogy a sok rinya gép pasi mellett vannak normálisak is az oldalon. Ezért érdekelt.
Találkozni még nem találkoztunk de megismertem itt egy helyes jóképű pasit, mindig jó válaszokat adott, az tetszett meg, és úgy írtam rá.
Aztán telón is beszélünk néha mert tőle kérek mindig tanácsot.
De barátságnál több nem lesz köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!