Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztatok már az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már az oldalon helyes pasival?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az érdekelne, hogy itt az oldalon találtatok már helyes pasit? Sok kérdésnél olvasom, hogy a srácok helyesnek mondják maguat, csak ilyen-olyan okból kifolyólag nem találnak magunak lányt. Lányok közül is sokan állítják magukat szépnek, vagy átlagosnak, viszont erről már meg is bizonyosodtam nem egyszer. Nektek milyen tapasztalataitok vanak?

Légyszíves értelmes válaszokat!

Előre is köszönöm!

2012. dec. 12. 17:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
miért érdekel ez téged?
2012. dec. 12. 17:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Én ismertem már itt meg helyes srácot, aki ráadásul még normális is.
2012. dec. 12. 17:31
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Én mindig azt írtam magamról, h helyes pasi vagyok, meg jóképű(nem a kinézetem miatt nincs csajom...). Aztán küldtem is képet annak aki kérte, és 5ből 4 ezt alá is támasztotta. Az 5dik meg nem válaszolt semmit, ugyhogy azt nemnek veszem.;)
2012. dec. 12. 17:33
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Itt ismertem meg a barátom.
2012. dec. 12. 17:36
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Az ötödik azért nem válaszolt semmit, mert nem jutott szóhoz a helyességedtől:DDDD Legalábbis én ezt gondolnám:D 24F
2012. dec. 12. 17:36
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
én ismertem itt meg :) nagyon jófej cuki helyes.azóta is tartom vele a kapcsolatot :))
2012. dec. 12. 17:42
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerettem volna megtudni, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak és hogy nem csak a levegőbe beszélnek ezek a srácok, illetve, hogy a sok rinya gép pasi mellett vannak normálisak is az oldalon. Ezért érdekelt.

2012. dec. 12. 17:43
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Nekem négy barátnőmnek is innen van pasija, helyesek is, és most úgy néz ki nekem is innen lesz... XD
2012. dec. 12. 17:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha ezt kérdezed,akkor még nem találkoztál velem.:D
2012. dec. 12. 18:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Találkozni még nem találkoztunk de megismertem itt egy helyes jóképű pasit, mindig jó válaszokat adott, az tetszett meg, és úgy írtam rá.

Aztán telón is beszélünk néha mert tőle kérek mindig tanácsot.

De barátságnál több nem lesz köztünk.

2012. dec. 12. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!