Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztatok már az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már az oldalon helyes pasival?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az érdekelne, hogy itt az oldalon találtatok már helyes pasit? Sok kérdésnél olvasom, hogy a srácok helyesnek mondják maguat, csak ilyen-olyan okból kifolyólag nem találnak magunak lányt. Lányok közül is sokan állítják magukat szépnek, vagy átlagosnak, viszont erről már meg is bizonyosodtam nem egyszer. Nektek milyen tapasztalataitok vanak?

Légyszíves értelmes válaszokat!

Előre is köszönöm!

2012. dec. 12. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3dik vagyok, azóta javítottam az arányt 6/7 re (:
2012. dec. 12. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Én mindig azt kapom hogy jóképű...

...lennék hogyha hajat változtatnék és leraknám a szemüveget.De így max.átlagosnak mondanak.De én nem is írom azt hogy jó pasi vagyok:)

16/F

2012. dec. 12. 19:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Én olyanok képeit kaptam, akik rondának állították be magukat, de a kép láttán dobbant a szívem.

Sajnos az átlag nőknek nem tetszenének, de nekem nagyon is.

2012. dec. 12. 20:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Milyen az az átlag nő?:D
2012. dec. 12. 20:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Én full ronda srác vagyok, mégis meglepően jó válaszokat kaptam a képemre, amikor itt küldtem lányoknak. Volt, aki meztelten fotót is követelt, pedig tényleg csúnya vagyok, de úgy látszik vannak ízlésficamos lányok is.
2012. dec. 12. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!