Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tisztában vagyok vele, hogy bejövök a leendő főnökömnek, mert flörtölni próbált velem állásinterjú előtt, helyes elvállalni a munkát?
Interjú alatt is furán mosolygósan zavarban volt, pedig én voltam igazán stresszhelyzetben.
Imádom a párom, szóval ez így nekem kicsit feszes helyzet...
Egyébként az is zavar egy kicsit, hogy a páromat pedig szinte hidegen hagyja a dolog...
Háát, nézd, ha ezen múlik, hogy adok-e a gyerekemnek ételt hó végén, akkor nyilván tennék egy próbát. Ha amúgy lenne esélyem normális főnöknél elhelyezkedni, és nem lenne égető a dolog, akkor nem. (Egyébként érdemes ilyenkor a saját ruhánkat és viselkedésünket is revízió alá venni, főleg, ha ez többször is előfordul, több helyen.)
Abban szerintem semmi érdekes nincs, hogy a párodat hidegen hagyja, mit érdekelje egy idegen pasi negéd mosolygása. Nyilván bízik benned, ennyi.
Azért jó lenne azt tisztában tenni hogy mi az hogy flörtölni próbált?Mit csinált hogy te ezt gondolod?
Mivel stressz helyzetben voltál nem biztos hogy jól láttad és tudtad felmérni a szituációt..szerintem az lenne a legjobb ha leírnád hogy mit csinált hogy te ezt gondolod..
Ha kell a munka, vállald el. De mellette nézz mást is.
Én dolgoztam már így, nem volt semmi gond, csak mivel nem kapott meg a főnök, a próbaidő vége előtt kirúgott. De legalább addig is volt munkám :)
A párodon ne csodálkozz: egyszerűen bízik benned, nem olyan rossz dolog az :)
Hát nem bővelkedem a lehetőségekben, ha válogathatnék jobbnál jobb főnökök között, akkor azt tenném.
De ez zavaró. Amúgy egyértelmű szitu volt, mert amikor meglátott, csak állt és nézett, aztán mosolygott egy ideig rám, és csak úgy jött oda, az interjú végén pedig még utánam is jött még beszélgetni, holott a többi alany is ott várakozott rá. Hát itt szerintem nincs félreértve a helyzet...
Az igaz, hogy most idegen, de később szoros napi kapcsolatban lennénk. Nekem ez így fura, és nem a jó értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!