Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tisztában vagyok vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tisztában vagyok vele, hogy bejövök a leendő főnökömnek, mert flörtölni próbált velem állásinterjú előtt, helyes elvállalni a munkát?

Figyelt kérdés

Interjú alatt is furán mosolygósan zavarban volt, pedig én voltam igazán stresszhelyzetben.

Imádom a párom, szóval ez így nekem kicsit feszes helyzet...

Egyébként az is zavar egy kicsit, hogy a páromat pedig szinte hidegen hagyja a dolog...

2012. dec. 12. 13:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

:D

És szerinted a főnöknek nem volt egyértelmű, hogy az izzadó tenyerű, zavartan tébláboló, ismeretlen nőszemély az interjú előtt fél órával nyilván egy pályázó lesz?!

Szent ég!!!! Mit gondolsz, mit hitt?

2012. dec. 12. 13:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:22

Az a helyzet hogy nagyon jó csjnak érzed magad..én férfi vagyok és engem is interjuvolt már meg férfi és utánna még ugyan úgy beszélgettünk és normális volt hozzám és még mosolygot is rám..persze biztos bu.zi volt és meg akart dugni igaz?Egyszerűen szimpatikus voltam neki és már ott eldöntötte hogy engem vesz fel és nem azér tmert se.gbe akarna kúrni vagy bármi ilyesmi.

Nem vállald el a munkát majd jó lesz másnak!Szerintem ez lesz a legjobb,ha valóban az volt ami volt akkor meg meg kellene tanulnod kezelni ezeket a helyzeteket mert az életbe bárhol lehet ilyen szituáció bármikor és akkor ennyi erővel ne menjél sehova hanem maradjál a négy fal között,mert ha már valaki kicsit kedvesebben néz rád vagy viselkedik veled akkor egyből meg akar farkalni.

2012. dec. 12. 13:28
 13/18 A kérdező kommentje:

Okés, akkor majd meglátjuk, mert még ha így is van, sem biztos, hogy gondom lesz belőle később.

Voltam már jó néhány állásinterjún, mindenhol kedvesek, előzékenyek és udvariasak voltak, de itt ez nagyon más volt... Viszont az sem kizárt, hogy ő ilyen személyiség és nem így értette, de... én most tényleg annak éreztem.

2012. dec. 12. 13:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Mivel ott jönnek-mennek ott dolgozók és tök idegenek egész nap, én pedig nem voltam zavart-izzadós tenyerű tébláboló, nem hinném, hogy könnyen leesett, mit csinálok ott... Ez egy bazi nagy épület több szár emberrel, akik mocorognak.
2012. dec. 12. 13:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Vállald el ha tetszik a munka, de az első egyértelmű szitunál közöld vele hogy te csakis munkakapcsolatot fogsz fenntartani vele, mivel van párod akit tiszteletben kéne tartania neki is. Ha ezt megérti akkor normalizálódni fog a helyzet, ha nem akkor nem tudom hogy vezethet komoly céget ilyen amatőr mentalitással.
2012. dec. 12. 13:33
 16/18 anonim ***** válasza:

ma 13:32

Nem baj kérdező!Ezeket a helyzeteket tudni kell kezelni.Lehet hogy pont azért csinálta hogy tesztelje hogy kéjelegni vagy dolozni akarsz oda menni..a főnököknek vannak ilyen húzásai és ezeket próbálják már az elején leszűrni.Szerinted egy főnöknek mi az érdeke?Miattam lehetnél a világ legjobb csaja,akkor sem akarnálak megdugni mert nekem az lenne a lényeg hogy nyomd az ipart keményen és dolgozzál és nem érdekelne a se.ged se a melled sem a műkörmöd sem a mosolyod meg hogy mennyire szereted a pasidat.Nekem egy lenne a lényeg,amikor ott vagy a munkába akkor dolgozzál..ennyi.

2012. dec. 12. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:

A sajat erzelmeidet kell tisztaznod, s legy hatarozott es legyen noi tartasod! Neked itt nincs szukseged magyarazkodasra,

egy munkakort akarsz elvallni, erre koncentrallj, s nem kell eszre venned azt, amirol most itt irtal pl. LEhetsz csinos, apolt stb., viszont erezd, tudd, hogy te nem fuggetlen no vagy, s viselkedj ennek megfeleloen, termeszetesen vallald el a munkat, hiszen ezert mentel oda.

2012. dec. 12. 13:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Elvállaltam, és most már tudom, hogy tényleg azt kommunikálta le. Ugyanis még a saját munkáját is elhanyagolja, hogy velem legyen, plusz csinálni akar helyet maga mellé a számomra... Velem teljesen máshogy beszél, mint a kollégáimmal, velük kimért, lerázós, velem nevetgélős-zavart. És mindenhova kísérget. Most már attól is tartok, hogy a munkatársaim emiatt megutálnak, ráadásul a barátom is kezd féltékeny lenni. Nekem ez nagyon nehéz és kritikus helyzet így...
2012. dec. 19. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!