Ti melyik megyében laktok? Találkoztatok már itt olyannal, aki viszonylag közel lakott hozzátok, és elmentetek találkára is? Milyen volt, találkoztatok még utána?
Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 15:34
2/22 anonim válasza:
Már nekem volt ilyen. Viszonylag közel lakott és elmentünk a találkára.
Az hogy milyen volt, nem irom le. És igen utána is találkoztunk.
Mi a kérdés?
3/22 anonim válasza:
Fejèr.
Nekem sikerült innen barátokra találnom,úgyhogy márcsak emiatt is megèrte:)
Egyikük itt lakik ahol èn,pedig eddig mindig olyan peches voltam,hogy mindenki messze lakott tőlem.
De amikor tudunk összefutunk ez termèszetes,teljesen mindegy milyen messze van az illető,számomra nem akadály:D
24/L
4/22 anonim válasza:
Pest megye (Cegléd), ma regisztráltam, még új vagyok:)
F34
5/22 anonim válasza:
Sajnos eddig a kedves és aranyos emberkék, akikkel találkoztam mind az ország másik felén akak.
7/22 anonim válasza:
Pest megyei vagyok. Párommal jöttem össze úgy, hogy az ország másik felében lakik.
8/22 anonim válasza:
Bp. Még nem találkoztam senkivel, de 1× volt egy majdnem találkozó, amiből semmi sem lett.
9/22 anonim válasza:
Békés-megye...majdnem sikerült találkozni..de aztán faképnél hagyott, és eltűnt mint Petőfi a ködben.
10/22 anonim válasza:
Győr, ebben a megyében senki se lakik szerintem, vagy senkinek sincs internetje :D de pesti ismerőseim lettek, velük szoktam is néha találkozni, amikor arra járok :) 32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!