Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, jártatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, jártatok már úgy, hogy találkoztatok valakivel csak szex céljából (pl. szexpartnerkeresőről), aki kifejezetten nagy intim mérettel rendelkező pasit keresett, de utána mégis azzal utasított el, hogy neki ez túl nagy?

Figyelt kérdés
És mekkora az az akkora? :)

2017. szept. 29. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Velem megesett már...

19/5, és mondta h inkább hagyjuk...

2017. szept. 29. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is volt ilyen s ugyan ezzel küldött el hogy ez túl nagy. Holott még telefonba is megesett a szó rola. Feleslegesen autokáztam.

20/5

2017. szept. 29. 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha nem utasitott el senki 18/4.5
2017. szept. 29. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

kérdezőnek volt már ilyen esete? :D méret?

nekem is volt hasonló. bár a kíváncsiság sokszor győz azért szerencsére. 23/6

2017. szept. 30. 18:15
 5/10 anonim válasza:

Milyen érdekes a kérdező arról kérdezett hogy a csaj kicsinek érezte a pasi farkát.

A válaszolókkal pedig mindenkivel az esett meg hogy túl nagy volt nekik.

Érdekes...

2017. okt. 19. 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
A 19/5 hol kifejezetten nagy intim méret?Japánban esetleg. :)
2018. jan. 3. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Velem nagyon sokszor megesett,picit nagyobb a méretem az átlagtól(23/7) és többször is volt olyan hogy a nő kifejezetten nagy méretű pasit keresett,és mikor megtudta a méretem elutasított. Volt aki már csevegés után közölte hogy mégsem leszek jó,mert neki ez már extrán nagy,és legtöbbje olyan volt aki személyes kontakt után mondta hogy mégsem.

A legbántóbb az amikor tudatában van a méretemnek,találkozunk és már a találkozón mondja hogy mégsem,miközben előtte többször is elmondtam hogy nekem mekkora. Egyszer-egyszer volt példa arra hogy a franciával megpróbálkozott és aztán az aktusra mondta hogy mégsem. Nekem az a tapasztalatom hogy a fiatalabb nők azok akik nemet mondanak inkább a nagy méretre,és a picit idősebbek pedig kifejezetten szeretik,és az úgymond “tinik” pedig ha nehezebben is és fajdallommal jár is akkor is kipróbálják. A tinik alatt a 20-21 éves korig értem,fiatalabb nők alatt 28-30 éves korig,az idősebbek alatt pedig a 30-40-es nőket.

23/F

2018. febr. 2. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, tapasztalatból írom... Nem tudom hogy a férfiak zöme honnan méri a farkát de a 19/5 az nagyon nagy méret. Persze nem azokra gondolok akik 15 centivel is beírják hogy 20/5, hanem akiknek valóban akkora. Még kifejezetten erre készült partnerkereső oldalakon is ritka egy 20cm feletti (jó ha 100-ból 1).

Az átlag kb 4-5 centivel hazudik nagyobbat a valósnál. Még akkor is ha látom hogy nem akkora...

2019. ápr. 15. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem volt alkalmam ,igaz nem is rendelkezem nagy mérettel. Valójában nem is mértem meg ,
2021. jún. 20. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:
xd
2022. dec. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!