Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti melyik megyében laktok?...

Ti melyik megyében laktok? Találkoztatok már itt olyannal, aki viszonylag közel lakott hozzátok, és elmentetek találkára is? Milyen volt, találkoztatok még utána?

Figyelt kérdés

2018. febr. 4. 15:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én Nógrádi vagyok, kezdem azt hinni, gyakorin az egyetlen :D senki nem volt még a közelből
2018. febr. 5. 03:11
 12/22 anonim ***** válasza:

Mivel már nem otthon élek, így csak neten tartom a kapcsolatot pár emberrel innen (fész).

De amúgy lehet, hogy találkoztunk volna, mert Magyarországon 3-4 óra alatt bárhol ott vagy.

2018. febr. 5. 12:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Veszprém megyében lakom de nagyon gyakran járok Budapestre. Egyszer valakivel majdnen találkoztam de sajnos elmaradt.
2018. febr. 5. 17:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Budapest.Beszélgettem egy emberrel hogy együtt szilveszterezünk(a közelben nem volt ismerősöm) de lemondta és utána nem lett belőle semmi.
2018. febr. 5. 22:12
 15/22 anonim ***** válasza:

Budapest 25 F

Eme remek oldalon (szarkazmus) fogant tobb parkapcsolatom is.

2018. febr. 7. 00:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Bács-Kiskun megye. Többször találkoztam emberekkel, egyet kivéve egyikkel sem lett semmi. Egy lánnyal szinte minden előzetes ismertség nélkül találkoztunk, jóformán egymás nevét sem tudtuk, akkor láttuk egymást először. Vele időnként hosszabb üzenetet váltunk, félévente pedig találkozunk. 25 km volt a távolság. A legközelebbi ember 1 km-re lakott tőlem, őt nem tudtam rábeszélni a találkozásra. Akivel többet beszélgettem a neten a találkozás előtt, azzal semmi sem lett, sok esetben még találkozás sem. 27/F
2018. febr. 7. 21:23
 17/22 anonim válasza:

Békés megye , még nem találkoztam senkivel

19/f

2018. febr. 8. 12:43
 18/22 anonim válasza:
Borsod megye Miskolc. És még senkivel sem...:(
2018. febr. 10. 12:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Én is Borsod és hát senkivel nem találkoztam még:c
2018. febr. 11. 10:21
 20/22 anonim válasza:

Én sem találkoztam még innen senkivel, de volt már itt egy jóbarátom, illetve egy olyan embert is ismertem már meg itt, aki nagyon régóta ismerősöm fb-n, és ezen az oldalon kezdtünk el dumálni 4 éve, és azóta is tart, csak nagyon messze lakik, így nem találkoztunk.

Én Szolnok megyei vagyok, és a megyéből senkit nem láttam még itt Gyakorin.

2018. febr. 12. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!