Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meztelenül nyitott már valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelenül nyitott már valaki ajtót? Vagy nyitottak valakinek úgy? Ti mit szólnátok egy ilyen szituhoz?

Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 01:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Meztelenül többször is... Pontosabban kopogtak, és amit találtam magamra vettem. hogy mit sejtett akinek ajtót nyitottam, nna ez jó kérdés.

Nem rég egy belebújós amolyan pongyola volt rajtam. Alatta volt bugyi és póló is.

kopogtak, és ekkor is gondolhatták azt nincs a ruha alatt semmi.

Másik alkalommal. Kellmesnek mondható időjárás. Zuhanyzás után, badyt húztam fel. Hosszabb feneket eltakaró kardigánba bújtam. kivittem a szenetet. Valaki jott be a lépcsőházba. em voltam pucér, de egy kicsit vicces volt... Egy szál ruhába. Azt hittem nem mászkál már senki.

6 os és 7 válaszolónak. ilyen jót rég nevettem már.

2019. ápr. 22. 17:19
 12/13 mezteleeeen ***** válasza:
100%
Igen nyitottam. Illetve ki sem kell nyitnom, mert a drótszövet kerítésen minden látszik...
2019. jún. 26. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Pár napja esett meg.

Neten beszélgettünk és a lány felhívott magához péntek estére. (kedd volt akkor) nem is sejtettem hogy mit akar mert semmilyen jelet nem adott előtte. Barátok vagyunk alapból.

Felcsengettem ő nyitotta a bérház ajtaját és felmentem. Látom nyitva az ajtaja, bemegyek és látom egy törölköző van a földön. Az ajó után lévő fordulóban. Felveszem és ott állt meztelenül. Kicsit lesokkolt mert nem számítottam rá és szexeltünk.

2019. júl. 16. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!