Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy srác meztelenül nyitott ajtót, akkor bejövök neki?
Figyelt kérdés
Barátnőm pasijáról van szó.. utána is csak egy szál boxerban volt végig és simogatta a hasát, mellkasát folyamatosan. Szerintetek akarhat valamit?2017. nov. 29. 15:41
1/11 anonim válasza:
Ha a hasát simogatta az azt jelenti jóllakott.
2/11 anonim válasza:
A pasik örökké simogatják magukat, ezt már észrevettem.
Tett vagy mondott bármit, amiből arra következtetnél, hogy bejössz neki?
Vagy csak szimplán ilyen laza felfogású, és nem zavarja a meztelenség?
3/11 anonim válasza:
Az elég beteg egy ember lehet. :D
4/11 anonim válasza:
De jót röhögtem ezen a kérdésen :'D
5/11 anonim válasza:
magamra ismertem de nem én nyitottam ajtót :D
6/11 anonim válasza:
Kösz, hogy kiposztoltad ezt ude a nagyvilágba... pedig igen, szerettem volna, hogy legyen valami.
9/11 anonim válasza:
Azt Te fontod el,hogy be messz-e .
10/11 anonim válasza:
Lehet a barátnődet várta, azért volt meztelen.
Érdekes szitu lehetett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!