Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki próbált már srácot rávenni biszex hármasra? (2 srác-1csaj)
Ezek szerint te szeretnéd kipróbálni? Így több kérdés is felmerül bennem.
1. Te lány vagy? Csak mert ez nem tisztázódott.
2. Ha igen, a srác a párod-e?
3. Ha a párod akkor mennyire bevállalós, és mióta vagytok együtt, és mennyire szereted?
4. Ha nem a párod, akkor csak a te kíváncsiságod akarod kielégíteni? 24/f
A hetero szót cseréld le biszexuálisra nyugodtan!
Boldog karácsonyt!
Érdekes. Amikor a biszexualitás már 1989-ben is teljesen elfogadott volt maszkulin pasitól. Sőt, mindig előnyét éreztem max., hátrányát nem. 25 év alatt három csaj hagyott ott mert meghallotta. No és, úgyis kiderült volna párperc múlva számukra. Nem hirdető táblával járok, de amikor saját párkapcsolati ízlésem kerül szóba, a biszexuális szó is benne van nálam a megfogalmazásban, ha nem egyik nemről kérdeznek konkétan ...
Bár tény művelt és művészet szerető, macsó hetero pasitól meleg bárban is max. tánc és puszi, lakásban (szex, nem vagyok egy outdoor típus), vagy bárhol a szextémáról beszélgetve térek el, sokszor hosszú idővel - ha nem rólam van szó. ;)
Nem hagyományos, de kellő komfortot adó helyekkel lehet oldani a stresszt/"feszkót", nem csak az itallal.
"Hetro pasival" a két pasi egy lány édes hármasban, ha nem is három, de a másfél-két lépés távolság, és nem ágyban hanem kanapé vagy fotel, nagyon esetleg ágyvég játszott.
A legkönnyebben az édes az ilyen nudista, - nem naturista, - tavaknál szokott kialakulni. Semmi szégyenlősség (szinte) nincs bennem, talán még sajnálatos is, hogy nem volt benne részem. De nekem kell a kontrollált környezet a szexhez, és megfelelő partnert vagy partnerek, és az zárt ajtón kívül még ez így nem jött össze minden feltétel. Végül is párszor sokak számára potenciálisan látható, de kulcsra zárt helyen egy tetőn volt már szex, nem is tetőteraszon, hanem sima mezei paneltetőn.
outdoor off:
Nem szeretem a panelt - kamaszkén laktam három évig ott, - tulajdonképpen sem a belmagasságot, sem lakótelepet, de lakóparkot sem szeretem, nekem túl zsúfolt.
Egy csaj lakot ott aki elcsábított és 17 éves volt. Nem az első pasija voltam még a tetőn sem, amit utólag tudtam meg, és kiábrándító/lehangoló érzés volt. Bár logikus tény - én meg vagy öt-hat évvel idősebb közben. Nem díjaztak volna sehol a párosunk, és ideje sem volt hosszabban otthonról elszabadulni, a lány fejben 25, testre inkább 16 éves volt. Bár igazi bestia.
Nekem fellángolás, neki csak szex voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!