Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki biszexet csinált a pasijából?
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 19:23
2/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk rávette, hogy srácfal is csinálja meg ilyenek. :-)
2015. márc. 15. 19:38
3/16 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. A szexualitás nem választás kérdése - így csak akkor veheti rá ilyenekre, ha alapjából az, vagy van benne ilyen hajlam.
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor aki rávette, hogy kipróbálja ? :-)
2015. márc. 15. 19:48
5/16 anonim válasza:
Heteroszexuális ember magától nem megy bele homoszexuális (szex/pár)kapcsolatba. Nincs olyan, hogy "rávette".
6/16 A kérdező kommentje:
Lányok, meg tudja ezt cáfolni valaki? :-)
2015. márc. 15. 19:58
7/16 anonim válasza:
Lol. Nem. És illene már felfognod.
8/16 A kérdező kommentje:
Azért van még nő a világon, nem az egyetemes igazság a személyes véleményed. :-)
2015. márc. 15. 20:14
9/16 anonim válasza:
Nem azért van igazam, mert azt gondolom, etalon vagyok. Azért van igazam, mert tudom, mi fán terem a szexualitás, veled ellentétben.
10/16 anonim válasza:
ez inkább úgynézettki,hogy bevettünk egy pasit 3nak,és tetszett a csók,...meg,hogy olyan féfiasan mégis gyengéden tudott hozzám nyúlni.miútán csaptunk 1fiús estét akkor már biztosan tudtam,hogy mi hiányzott.
ha nagyon akarjuk akkor mondhatjuk,hogy révett,de nem attól lettem bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!