Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki biszexet csinált a pasijából?
Én nem a pasimból, hanem a lakótársamból :D Bár voltak neki gondolom előtte is. Szeretett lánynak öltözni, mikor ezt megtudtam, akkor kisminkeltem csinosan, meg beöltöztettem a ruháimba, többször, csajos estéket tartottunk, megtanítottam sminkelni stb :D Majd egyszer megkérdeztem, mi lenne ha, egy srác így látná és rámászna engedné vannak ilyen vágyai? Mondta, hogy gondolt rá, de sosem merné kipróbálni, segítettem neki egy pasit szerezni és felkészítettem lelkileg, meg külsőre is, aztán elmentem barátnőmhöz aludni, hogy övé legyen a lakás. Innentől elég sokat járt föl hozzánk a pasi :D Meg voltak kalandjai, elég gyakran kért tőlem ruhát. :D
Előtte volt egy barátnője, ezért azt hittem hetero, de kiderült, hogy biszex, de lehet simán meleg, mert azóta is pasijai vannak. Nem biszexet, inkább csajt csináltam belőle :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!