Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy szakítottatok (esetleg szakítanátok) olyan lánnyal aki meztelenül nem jön be?
Úgy értem, hogy jó a szex és szép az arca/ jó fej a csaj, de mondjuk túl kicsi a melle, vagy túl nagy a mellbimbója, esetleg nagyon kilógnak a szeméremajkai...stb.
Mindegy, a lényeg, hogy olyan dolog ami neked nem jön be, nem tetszik!
Ha meztelenül nem jön be, akkor igen. Kiveve ha szerelmes vagyok, mert akkor már mindegy.
Mondjuk azok amiket te említették, pont bejönnek. Szóval ezek miatt tutira nem szakitok.
Kérdésem a következő
Ha valami nem jön be neked a csajon.
Akkor mégis hogy vagy képes meg dugni?
Jaaa hogy ha nincs ló jó a szamár is?
Azt a mocskosk....vaeget nekije pofám szakad le.
N
5-nél a tuti válasz:
Én férfiként írom ezt: ha nem jön be a csaj külsőre le se tolom a bugyiját. Olyan meg szerintem normális férfinál nincs, hogy meztelenül derül ki, hogy a csajnak kicsi a melle. Ne szórakozzunk már.
Kérdező: ha már nem leszel szűz és lesz tapasztalatod is, tehát látsz majd élőben is meztelen lányt talán rájössz erre.
42F
Én minden barátnőmmel eddig sötétben feküdtem le!
Csak a 3-4 szexnél volt már világos mikor jobban összemelegedtünk!
Így lehetséges!
Vicces jelenség, amikor 40 éves górék járják ezt a fórumot csak azért, hogy már facebooknyugdíjas szinten teli torokból fölényeskedjenek és koruk ellenére még olyan érettségi szinten maradtak, hogy "szűz" jelzővel sértegessenek valakit meg magukat fényezzék.
Miközben ha már tapasztalat, nem egy olyan esettel találkoztam már, aki nyakig öltözködve hord pulóvert vagy bármilyen ruhát, azalatt egy kemény betétes melltartót vesz fel, ami a helyett b vagy c. Kívülről jobban kidudorodik, mint akinek nagyobb de más típusúval oldja meg, pl csak egy puha réteggel lefedi, de nincs "tokja".
A válaszoló nem látott elég nőt, akit látott melltartóban és anélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!