Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátnőtökkel, ha sose tudna elmenni sem szex sem orál közben?
Én vagyok a lány. Mindent megtesz nekem és tényleg tökéletes amit csinál, hibátlan.
Azonban nem tudok elmenni tőle, szimplán csak nagyon jóérzés.
Magamnak eltudok menni csiklós izgatással. De azt olyan pozitúrában teszem, hogy nagyon cikinek érzem megmutatni neki és attól tartok mással ezt nehéz lenne kivitelezni és csak egyedül magamnak tudom.
21L
Most itt egyrészt mindenki azt fogja írni, hogy béna a pasid.
Másrészt pedig, hogy aki ilyen miatt szakítana, az nem szeret.
Viszont, ha több "barátnője" is ilyen problémával küzdött valakinek és nem azért, mert béna volt, akkor másodjára harmadjára is idegesítő ugyanazon átmenni, hogy egyeseknek, felnőtt nőknek évre évekre van szüksége, hogy a szexen mint valami posztraumás stresszen átessen és eltudja engedni magát. Csak olyanon lehet segíteni, akin hagyják. Márpedig ha te nem hagyod magad, akkor én minek szenvedjek?
Ha neked nem zavaró, hogy ő nem tudja elérni, hogy elmenj, akkor nem hiszen, szakítania kéne.
De miért nem mutatod neki, hogy lenne jó? Semmi ciki nem lenne benne. Csak vezesd a kezét.
Legyen jó mindkettőtöknek!
De miért nem mutatod meg neki azt a pózt?
Ennyit nem ér meg a kapcsolatotok?
En szakitottam vele.
Azt kerestem olyat aki el tud elvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!