Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszeni ha a barátnőtökkel lenne egy olyan póz, amiben mindketten egyszerre mentek el mindig?
Én lányként eddig csak 1 pózban tudtam elmenni mindig. A párom bármilyen pózban el tud menni. Mióta felfedezte,hogy én nekem van 1 biztos pózom,amiben mindig el tudok menni,addig ő sem megy el más pózban. Szóval a végén mindig "a biztos" pózban megy el ő is,amikor látja hogy én már közel vagyok a csúcshoz,akkor megy el ő is.
A kérdésem: nem fogja ezt az 1 pózban elmenést megunni a pasim? Gondolom csak miattam csinálja,hogy nem megy el más pózban,csak abban amiben én is 100% el tudok.
Pasik mi a véleményetek?
Az én feleségem is 500 esetből egyszer tud elmenni a misszionáriuson kívül más pózban. Leginkább álló pózban, vagy olyanban, amiben mindenképpen szemben vagyunk. Néha sajnálom, hogy bárhogy próbálkozom, máshogy nem megy neki. De ez van, így van bekötve. Erre nem unok rá. Attól még váltogatunk pózokat.
Mást el tudtam élveztetni más pózban, szóval nem eszem magam emiatt.
Mivel a leírásod alapján a barátodnak is fontos, a te örömed, nem az fog számítani, hogy hogyan, hanem, hogy sikerült elmenned! :) 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!