Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nektek tetszeni ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszeni ha a barátnőtökkel lenne egy olyan póz, amiben mindketten egyszerre mentek el mindig?

Figyelt kérdés

Én lányként eddig csak 1 pózban tudtam elmenni mindig. A párom bármilyen pózban el tud menni. Mióta felfedezte,hogy én nekem van 1 biztos pózom,amiben mindig el tudok menni,addig ő sem megy el más pózban. Szóval a végén mindig "a biztos" pózban megy el ő is,amikor látja hogy én már közel vagyok a csúcshoz,akkor megy el ő is.

A kérdésem: nem fogja ezt az 1 pózban elmenést megunni a pasim? Gondolom csak miattam csinálja,hogy nem megy el más pózban,csak abban amiben én is 100% el tudok.

Pasik mi a véleményetek?

2017. nov. 8. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen kiismeritek egymást testét és összeszoktok és el tudod magad jobban engedni, hidd el, nem csak abban az egy pózban tudsz majd elmenni.
2017. nov. 8. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Az én feleségem is 500 esetből egyszer tud elmenni a misszionáriuson kívül más pózban. Leginkább álló pózban, vagy olyanban, amiben mindenképpen szemben vagyunk. Néha sajnálom, hogy bárhogy próbálkozom, máshogy nem megy neki. De ez van, így van bekötve. Erre nem unok rá. Attól még váltogatunk pózokat.

Mást el tudtam élveztetni más pózban, szóval nem eszem magam emiatt.

Mivel a leírásod alapján a barátodnak is fontos, a te örömed, nem az fog számítani, hogy hogyan, hanem, hogy sikerült elmenned! :) 27/F

2017. nov. 8. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok pasi, de lattam mar ezt-azt az elmult 37 evben, es nem, emiatt NEM fog megunni semmit ;)
2017. nov. 8. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem lehet megunni, hogy látod, hogy nem csak neked jó amit csinálsz, hanem a párodnak is:) (Magamból kiindulva írom ezt.)
2017. nov. 8. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmmel csak úgy tudtam együtt elélvezni ha ő volt felül és lovagolt. Fordítva, vagy hátulról ez mindig nehezebben ment. A szex, nem csak az orgazmusból áll. Az a lényeg, hogy mi történik addig, amíg eljuttok az orgazmusig. HA tudom, hogy ő csak abban az egy pózban tud biztosan elmenni, és vele együtt én is, akkor miért lenne ciki a végén arra váltani, hogy együtt élvezhessünk el? Az valami fantasztikus érzés. Élvezzed, ne agyalj rajta. :)
2017. nov. 8. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak orulnenek a pasik, ha egyaltalan okozhatnak valakinek rendszeres orgazmust, nem fog kattogni azon, hogy "oo a csudaba, megint ebben a kutya pozban volt orgazmusunk".😉
2017. nov. 8. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Fiatalon egy együtt élvezés a csúcs volt.. Ma már sokkal jobban szeretek utólag elmenni mikor csak magamra kell figyelni mert a csaj már kész
2017. nov. 10. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem fogja megunni, nyugi. 39/F
2017. nov. 12. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!