Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruációkor is szeretkeztek a barátnőtökkel?
Azért kérdezem,mert jelenleg távkapcsolatban élünk és most fogunk találkozni Csütörtökön, nekem pedig ma megjött.
Elég nagy szívás,mert legközelebb csak 4 hét múlva találkozunk.
Férfiakat mennyire taszít egy menstruáló nő?
Egyébként nagyon minimális a vérzésem, simán elég egy tisztasági betét, nem kell sima betét,vagy tampon.
34 N
Én nőként válaszolok ha nem baj,de mi a párommal az első napon és az utolsó napokon is szoktunk. Nem nagy ördöngősség,elötte és utána egy alapos mosakodás.
Párom mottója: "Jó katona vérben is harcol."
az mondjuk oké,hogy szex, de utána..akár mondjuk napokkal,hetekkel..nem undorodhat meg a férfi a látvány miatt ?
Hülye példa, de mint a szülés.Tudom,hogy durvább dolog,de gondolom érthető a párhuzam, meg hogy mit akarok kihozni belőle.
Szóval a férfinak nem " ég a retinájába" az,amit lát és ez nem lehet később hatással a nő iránt érzett vonzalmára ?
Csak emiatt aggódom, nem maga a szex miatt, mert az szerintem kivitelezhető " szépen" is.
Csak hát mégiscsak vér....mégiscsak ott csillog a farkán..és nem tudom,ez kire milyen hatással lehet a későbbiekben.
Igen Párom szokott velem
Olyankor Soft Tampont rakok fel nézz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!