Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruációkor ti szexeltek a barátnőtökkel?
Sok férfi szereti olyankor is. Intenzívebb az illata,jobban tágul és nedvesedik olyankor,stb.. ;)
Nyalni Nagyon nem szabad,de ha nem ömlik és nincsenek görcseid,fürdés után - gumival - törcsivel az ágyon szabad!;)
Vesd fel neki egy kis felvezetéssel!
Haaat attol fugg mennyire van meg neki:D Ha meg van akkor nem szoktam probalkozni,o szokott jeleket kuldeni hogy most benne lenne. Ovszer turcsi feltetlen!
20
Tobbnyire menstruáciokor nem csináljuk, de már elofordult párszor hogy csináltuk olyankor is. De mindig csak a vége felé, amikor már gyengébb a vérzés, és persze ovszerrel. Igazábol sex elott annyira nem zavaro. Nem szokjuk elore megbeszélni. Kivánjuk egymást menstruácio kozben is. Ha nagyon beindulunk és tudjuk h a vége felé vagyunk egyik fél megkérdezi a másiktol, hogy mennyire van beindulva, és hogy bevállalja-e ilyenkor a sexet. Ilyenkor a no mindig informál, hogy mennyire eros a vérzés. Ahogy írtam sex elott nem vészes, kimegy a csaj, kiveszi, rendbeteszi magát, elkezdodik a sex. Eddig minden ok. Olyankor ovatosabb pozokat csinálunk, finomabban kicsit, semmi lovaglopoz, tobbnyire mi csak a misszionáriust csináljuk olyankor. Max kiskanál. Inkább a vége felé kellemetlenebb, mikor kiveszi a pasi a véres farkát és akkor veszi észre, hogy olyan lehet neki akár a golyoja is, akár a hasa is. Persze ha nagyon gyenge, szinte alig látni kis halványpiros árnyalatot csak az ovszeren. De még idáig utána mindig meghummogtem magamban, hogy már multkor is megfogattam, hogy ilyenkor nem csinálom, de idovel mindig ujra bedolok saját magam vágyának.
26F
Persze, igaz első 3 napban nem, mert akkor fáj, de eyébként naná.
Óvszer és mehet a menet.
Természetesen ez függ attól is, hogy a párodat nem taszítja-e a dolog, az enyém max lemosakszik utána. A lepedőre figyelünk, az ne legyen csupa vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!