Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítanátok a barátnőtökkel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátnőtökkel, ha sose tudna elmenni sem szex sem orál közben?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány. Mindent megtesz nekem és tényleg tökéletes amit csinál, hibátlan.

Azonban nem tudok elmenni tőle, szimplán csak nagyon jóérzés.

Magamnak eltudok menni csiklós izgatással. De azt olyan pozitúrában teszem, hogy nagyon cikinek érzem megmutatni neki és attól tartok mással ezt nehéz lenne kivitelezni és csak egyedül magamnak tudom.

21L

2018. nov. 4. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Kicsi a farka ! Selejt! Dobd ki és keress jobbat !
2018. nov. 4. 23:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi ugyan ezzel a problémával küzdünk/küzdöttünk.

Egy éve voltunk már együtt, amikor először sikerült elmennem, pedig mindent tökéletesen csinált, nagyon jó volt, de nem tudtam elélvezni. Az első élvezés is az én közreműködésemmel sikerült.

Átléptünk a gátlásokon, együttes erővel alakítottuk ki úgy az aktusokat, hogy a pózok engedjék, hogy magamhoz férjek, így sikerült elmennem.

Annyira jutottunk, hogy orál közben már sikerül elélveznem a segítségem nélkül(persze ehhez az elején ez aktív kommunikáció nagyon kellett) , szex közben még mindig nem megy csak ha magamhoz nyúlok mellé.

Mi kitartottunk egymás mellett, emiatt nem szakítottunk. Nem volt egyszerű, de túljutottunk rajta, kialakítottuk úgy, hogy jó legyen. Amióta nem stresszelek ezen feleslegesen azóta talán könnyebb és jobb is lett.

A legfontosabb a kommunikáció. Meg kell tanulnotok nyíltan és őszintén beszélni erről, ezen csak együtt tudtok túljutni.

2018. nov. 5. 00:26
 13/15 anonim ***** válasza:
14%

#11 szerintem a csaj a selejt.

Én tuti nem kínlódnék vele.

2018. nov. 5. 00:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Hú most kicsit elkeserítettek a válaszok.

Tudom, hogy bennem van a hiba. Sok stressz ért az utóbbi időben. Továbbtanulási és családi is, amik még sajnos nem rendeződtek, ezért lehet nem megy, belül nem enged valami, hogy elmenjek.

De nem szeretném attól elveszíteni a párom.

2018. nov. 5. 10:56
 15/15 anonim ***** válasza:

nem, de tudom, hogy nagyon sokan szakítanak apróságok miatt azzal a címszóval, hogy "én mindent megtettem"

egyértelműen itt akkor rajtad múlnak a dolgok, de az nem jelenti, hogy a pasi nem tudná előszedni belőled ha odatenné magát. Tény hogy könnyebb tovább menni és új csajt keresni, mint újra és újra próbálkozni és megfejteni a problémádat (ez esetben, hogy miért nem tudod teljesen elengedni magad és miért szégyelled a testedet előtte)

2018. nov. 5. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!