Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenül nyitott már valaki ajtót? Vagy nyitottak valakinek úgy? Ti mit szólnátok egy ilyen szituhoz?
Nyaranta mindig meztelen vagyok itthon, udvaron kertben is.
Volt hogy ismerős jött hozzám és az udvaron találkoztam vele meztelen.
Volt ilyen
Páromat vártam haza Őt akartam meglepni . Helyette Ő lepett meg engem. Mielőtt haza indult volna rendelt pizzát amiről nem tudtam. És konkrétan a futárnak nyitottam ajtót. Szerintem egy pillanatra megélt bennem a vérkeringés... Nem srácok. Nem dugtam a futárral. Azzal a lendülettel rá bsztam az ajtót.
Mikor párom haza ért kifizette a kaját mert a futár még mindig ott állt vörös fejjel.
Én meg sìrva mondtam el neki hogy hát én meg akartam leoni csak fordítva sült el .
Még jóhogy volt humorérzéke. Mert el meséltem neki ,hogy mi volt. Ő meg gyakorlatilag kiröhögött...
N
Igen.
Itthon szinte mindig meztelenül vagyok, főztem és csengettek. Egy jó ismerőst vártam aki tudta itthon nincs rajtam ruha Ő nem lepődött volna meg. Miután kicsaptam az ajtót, hogy gyere be főzök, be is húztam a konyhába. Azután megszólalt mögöttem egy idegen hang, elnézést hölgyem a vízórát jöttem leolvasni. Ott állt a vízóra leolvasó a konyha ajtóban. Nem volt mit tenni leolvasta a vízórákat, majd széles vigyorral távozott...
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!