Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Undorodom a nőktől, gusztustal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a nőktől, gusztustalannak tartom őket, ez miért lepi meg az embereket? 22F

Figyelt kérdés

Ha ránézek valakire az utcán, tömegközlekedésen, konditerembe, előjön bennem hogy biztos már lesz*pott 4-5 embert, ilyenkor megjegyzem mindig hogy más ember hogy tud megcsókolni egy nőt, aki mondjuk már előtte is 2-3 kapcsolaton túl volt. Hányan dugták már meg és ez számomra gusztustalan és nem tudnék egy lányhoz sem hozzá érni.

Évekkel ezelőtt valami megrendült bennem a lányok iránt és azóta van jelen ez az állapot.

2019. febr. 23. 10:59
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
93%

Ha jól értem, itt mindenki félreértette a kérdésedet. Te nem azt kérdezed, hogyan változhatnál meg, vagy mitől alakult ez ki, hanem azt, miért lepi meg az embereket, hogy undorodsz a nőktől.

A válasz az, hogy azért, mert a legtöbb férfi nem ilyen, keresi a nők társaságát, vonzzák őket a nők, szeretnek velük szexuális kapcsolatot létesíteni.

Kissé meglep, hogy ezt kérdezed, mert szerintem te is tudod. Az én válaszom is álnaív.

Te nem kérdezni akarsz, te a világba kiáltod a kétségbeesésedet, hogy ilyen vagy. Ez már jó, mert van betegségtudatod, érzed, hogy mások nem ilyenek, érzed, hogy ez nem egészséges dolog. Ez az első lépés a gyógyulás felé.

Fogalmam sincs, miért lett ez nálad, vannak, akiket megrendít, hogy a nők is érzéki lények, az is lehet, hogy az okozta, hogy a szexet érzed gusztustalannak, ami a nőket is beszennyezi.

Olvastam, hogy a fiúk nem vonzanak, de lehet, hogy tudat alatt elnyomod magadban az érdeklődést. Majd kialakul, a legfontosabb az lenne, hogy megbékélj magaddal. Te ilyen vagy. Nincs ezzel baj, ha te együtt tudsz vele élni. Ha nem, pszichológus szakemberhez kell fordulnod. Biztosan lehet rajta változtatni, és akkor elfogadod magadat.

2019. febr. 23. 16:35
 42/50 anonim ***** válasza:
37%

Én örülök, hogy ilyen vagy, és bár minden férfi ilyen lenne!

Nyugi!

Majd mi, normális, egészséges kanok, majd mi dugunk helyetted is!

(Kiverni sem szoktad? Csak, mert a kezed is volt székletes, meg mások is megfogták, bacilusok vannak rajta,...

2019. febr. 23. 16:51
 43/50 anonim ***** válasza:

háááát kisebbségi komplexusod lehet talán, meglehet, hogy tényleg nem aszexualitás, hanem lelki okok állnak a háttérben, szüleid viselkedéséből ragadt rá valami nem éppen támogató apaminta, bár inkább a nem megfelelő anyaminta dominálhat ebben az esetben inkább

félre ne értsd, nem a szüleidet hibáztatom, de attól még, hogy nem akartak neked bajt, nem feltétlenül csak jó dolgokat adtak át neked neveléskor

milyen a kapcsolatod a szüleiddel, milyen volt gyerekkorodban? édesanyádról hogyan vélekedsz jelenleg? egyáltalán elmondhatod magadról, hogy boldog és elégedett gyermek voltál?

2019. febr. 23. 16:54
 44/50 A kérdező kommentje:

#42: dugnad leszarom.

Nagyon rossz gyerekkorom volt.

2019. febr. 23. 17:14
 45/50 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező. Sokat csalódtam bennük én is.
2019. febr. 23. 17:28
 46/50 anonim ***** válasza:
82%

akkor ebben lesz a probléma forrása, keresned kell egy pszichológust és majd segít feldolgozni a negatív hatásokat, amik értek és majd szépen lassan ahogy haladsz, megfog változni a szemléleted magadról és ezáltal más dolgokról is, jobban fogod érezni magad

nagyon nehéz lesz szembe nézni ilyen dolgokkal, főleg mikor már a gyermeki lélek sérül eredendően, de megéri egyértelműen

az hogy már azt mondod, hogy a gyerekkorod rossz volt az önmagában trauma és felnőtt korodra érezted meg igazán a súlyát

olyan érzésem van, mintha kicsit ilyen megfoghatatlannak éreznéd a problémádat, a konkrét forrást te sem érted igazán, nyilván baromi összetett, de erre való egy jó pszichológus

2019. febr. 23. 17:44
 47/50 anonim ***** válasza:
66%

Nem hinném, hogy a nőkkel van bajod. Lehet rossz példát láttál anyukádtól, és azt gondolod mindegyik ilyen. Pedig van egész normális és rendes lányok is. Ha hiszed, ha nem én majdnem 3 éve együtt vagyok a párommal és vele veszítettem el a szüzességem is. Szóval nem olyan ritka.

19/L

2019. febr. 23. 19:22
 48/50 A kérdező kommentje:
Edesanyámtól semmilyen rossz példát nem láttam!
2019. febr. 23. 19:57
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rossz hírem, kérdező. A levegőbe, amit oly lelkesen belélegzel, ma már 7 milliárdan legalább egyszer belefingtak. Az nem zavar?
2019. febr. 24. 17:17
 50/50 anonim ***** válasza:

Először azt írtad, "valami megrendült bennem a lányok iránt", majd egyik válaszodban azt, hogy "nem történt semmilyen negatív megrázkódtatás a nők felől". Valamint egyik pillanatban undorról írsz, a másikban pedig távolba révedően jössz azzal, hogy a nők túl jók hozzád. Tehát vagy hazudsz, vagy pontosan tudod, mi a bajod, csak nem tudod elkerülni az önellentmondást.

A diagnózis egyszerű: önértékelési problémád van. Az önbecsülésed a béke feneke alatt. Lényegtelen az eddigi tapasztalatod a nőkkel, mert ebben a szituációban a női nem csak egy platform, egy eszköz, amire kivetíted az önutálatot és a reménytelenséget a saját hibáid miatt. Általánosan ugye a nők testesítik meg az ártatlanságot, a gyengeséget, gyengédséget, finom érzelmeket, ellenben ezek a dolgok benned ellenszenvet keltenek, mert a saját hiányosságaidat, hibáidat látod bennük.

Volt valami más traumád, ám ahhoz a nőknek semmi köze. Ha állításod szerint rossz volt a gyerekkorod, én leginkább a szeretet- vagy törődéshiányra voksolok. A lelkedben kell rendet tenned. Olvass önismereti könyveket és/vagy keress fel szakembert, vagy csak olyat, aki jó hallgatóság.

Hasonlóképpen éreztem egy ideig, de ez elmúlt, ahogy megismertem a lelkitársamat, a jelenlegi páromat.

2019. febr. 24. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!