Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a nőktől, gusztustalannak tartom őket, ez miért lepi meg az embereket? 22F
Ha ránézek valakire az utcán, tömegközlekedésen, konditerembe, előjön bennem hogy biztos már lesz*pott 4-5 embert, ilyenkor megjegyzem mindig hogy más ember hogy tud megcsókolni egy nőt, aki mondjuk már előtte is 2-3 kapcsolaton túl volt. Hányan dugták már meg és ez számomra gusztustalan és nem tudnék egy lányhoz sem hozzá érni.
Évekkel ezelőtt valami megrendült bennem a lányok iránt és azóta van jelen ez az állapot.
#17-es vagyok, néztem dokumentumfilmet a tisztaságmániásokról, őket a felsorolt tevékenységek saját magukban is zavaró volt nemcsak másokban.
Azt nem értem, magadon miért nem zavaró úgy a gusztustalanság mint a nőkön?
Csak mert említetted, hogy lennél 1 nővel életed végéig, de nekem az jön le, hogy neked nem lenne probléma ha te esetleg több nővel jönnél össze, de ha ez igaz akkor végképp nincs rendszer az elvárásaidban.
Évekkel ezelőtt elváltak a szüleim.
Semmilyen kapcsolatban nem álltam a lány osztálytársaimmal. Köszöntünk egymásnak és ennyiben ki is merült.
keress egy vallásos lányt, aki szüzességi fogadalmat tett, máshogy nemtom hogy akarsz ilyen kapcsolatot, a legtöbb embernek nem ilyen a mentalitása és szerintem, aki esetleg szűz azt is riasztja, ahogyan te megnyilvánulsz, mert szerintem az gusztustalan inkább, mintsem hogy egy nő több emberrel dug
van baj azzal, ahogyan gondolkodsz és a pszichológus nem lenne butaság, tökre az jön le nekem, hogy azzal van inkább bajod, hogy hogy vagy még mindig szűz és tudat alatt ezt a kifogást használod fel inkább, mintsem hogy szembe nézz azzal
ha nem így van, akkor bocs, de a szóhasználatod kicsit erre hajaz
meg a pszichológus abban is tudna segíteni, hogy ne mérgelődj ilyeneken, mert magadnak ártasz, azokat az embereket, akikről te ezt gondolod baromira nem érdekled valszeg, de még társalgási szinten se, vagy pont irritálod az embert és mint mondtam azt is valszeg, aki az elvárásaidnak megfelelne
el kellene érni, hogy oké h nem tetszik ez a dolog, de akkor ne is ezen járjon az agyad, szimplán csak ne érdekeljen és ne undorodj, könnyebben találhatsz párt így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!