Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Undorodom a nőktől, gusztustal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a nőktől, gusztustalannak tartom őket, ez miért lepi meg az embereket? 22F

Figyelt kérdés

Ha ránézek valakire az utcán, tömegközlekedésen, konditerembe, előjön bennem hogy biztos már lesz*pott 4-5 embert, ilyenkor megjegyzem mindig hogy más ember hogy tud megcsókolni egy nőt, aki mondjuk már előtte is 2-3 kapcsolaton túl volt. Hányan dugták már meg és ez számomra gusztustalan és nem tudnék egy lányhoz sem hozzá érni.

Évekkel ezelőtt valami megrendült bennem a lányok iránt és azóta van jelen ez az állapot.

2019. febr. 23. 10:59
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül is.
2019. febr. 23. 15:55
 32/50 anonim ***** válasza:
Akkor viszont erre meoldást kell találnod,mert a nőket kikerülni nem fogod tudni.
2019. febr. 23. 15:58
 33/50 A kérdező kommentje:
Idáig is eltudtam őket kerülni.
2019. febr. 23. 16:00
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

jaaaaa

nem lehet, hogy aszexuális vagy esetleg? vagy nem feltétlenül pont az, mert már az irányultságoknak is több fajtája van, mint amiről a legtöbb ember tud (vannak akik az érzelmet/szexualitást nem akarják egyik nemtől/ mindkettőtől stb.több variáció van, nem vagyok ebben annyira tájékozott, csak tudom h van vmi ilyesmi)

érdemes ennek a mélyére ásni, nem a ténnyel van baj, hogy nem vonzzanak a nők/férfiak, hanem ahogy megfogalmazod, hogy miért, ezt azért ne várd el, hogy így bárki befogadja

nekem is így az utolsó mondatodnál jutott eszembe, hogy vajon hogy érted ezt tényleg, ha érthetően és nem sértően eltudod magyarázni az embereknek, hogy mi a helyzet, akkor még azt is mondhatod, h számodra gusztustalan ha egy lány több emberrel csinál dolgokat, de lehet ezt normálisan több magyarázattal, nem pedig a levegőben lógni hagyni ilyen mondatokat

lehet mindig is ilyen voltál, csak kamasz korban sejlett fel és hát nehéz megmagyarázni valamit valóban, ha nem tudod honnan ered

bocs ha nem igazán írok valósat neked, nyilván nem biztos, hogy így van, de a magyarázós rész az biztos segítene, h átgondolod, h hogy fogalmazol, hazudni nem kell senkinek nyilván

2019. febr. 23. 16:06
 35/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy aszexuális vagyok-e. Tisztában voltam mindig is azzal a ténnyel,hogy kevés lennék a lányoknak így ezt nem is erőltettem.
2019. febr. 23. 16:10
 36/50 anonim ***** válasza:
Én nem undorodom tőlük,csak szimplán gyűlölöm őket, rengeteg csalódás, megalázás vezetett ehhez. Mivel alapból hátrányból indultam az alacsonyságom miatt (170cm), a legtöbb megalázást is a nőktől kaptam emiatt. Nem tudom, hány éves vagy, én 30 éves koromra jutottam el ebbe az állapotba..
2019. febr. 23. 16:12
 37/50 anonim ***** válasza:
miből gondolod, hogy kevés lennél? történt ezzel kapcsolatban valami? vagy esetleg magadban érzed így, kevés az önbizalmad?
2019. febr. 23. 16:18
 38/50 A kérdező kommentje:
Köztem és a nők között hatalmas különbség van, ők egy külön világ számomra.
2019. febr. 23. 16:19
 39/50 anonim ***** válasza:
zavar ez az érzés, hogy nagynak tűnik a különbség? vagy az zavar, hogy mások nem értik meg a gondolatmenetedet? érzelmileg szeretnél bárkitől bármit is, ha mondjuk szex nem lenne? ha esetleg rossz fele tapogatózom a kérdéseimmel, jelenleg ezzel az egésszel kapcsolatban mi okoz rossz érzést neked pontosan?
2019. febr. 23. 16:33
 40/50 A kérdező kommentje:
Kicsit elkeserít,hogy a lányok mindig levegőnek néztek de ha jobban belegondolok nem tudtam volna mit kezdni azzal ha közeledtek volna felém. Ők túl jók hozzám.
2019. febr. 23. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!