Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a nőktől, gusztustalannak tartom őket, ez miért lepi meg az embereket? 22F
Ha ránézek valakire az utcán, tömegközlekedésen, konditerembe, előjön bennem hogy biztos már lesz*pott 4-5 embert, ilyenkor megjegyzem mindig hogy más ember hogy tud megcsókolni egy nőt, aki mondjuk már előtte is 2-3 kapcsolaton túl volt. Hányan dugták már meg és ez számomra gusztustalan és nem tudnék egy lányhoz sem hozzá érni.
Évekkel ezelőtt valami megrendült bennem a lányok iránt és azóta van jelen ez az állapot.
Neked melyik megoldás lenne a jobb?
A.: Minden nap minőségi, fantasztikus ételt fogyasztasz, de abból mások is ettek.
B.: Minden nap moslékot zabálsz, de az csak a tiéd.
C.: Éhen döglesz.
15-ös:
Amennyiben mentális problémának számít, hogy nem emeli piedesztálra a női nemet, és nem zeneg dicshimnuszokat róluk, akkor igazad van.
Az embereket ez általában azért lepi meg mert ők elfogadják hogy az emberi léthez hozzájárul, hogy több emberrel is létesítesz szexuális kapcsolatot. Kivétel ez alól az erősen vallásos korszak volt ( lásd kereszténység, iszlám kultúra - bár fű alatt ment/megy ott is a huncutkodás).
És engem igazából csak egy dolog lep meg...
Az nem zavar, hogy a nők szarnak (én pl. időnként fosok is), finganak, hugyoznak, taknyadzanak és izzadnak is?
Jajj, feltételezem nem mert:
1.) Ebbe nem gondoltál bele
2.) Úgy vagy vele, hogy az ellen "nem lehet tenni", 4-5 kapcsolat viszont elkerülhető
Próbálj meg elvonatkoztatni az előző kapcsolatoktól, a férfiak többsége is túl lesz 2-3 partneren 30 éves koráig. Ha szerinted nem fontos hogy 1 férfi hány nőn(/férfin) van túl akkor gondolj vég8g mi az az ok amiért a nőknek kizárólag 1 partner megengedett.
Így is kritizálva vagyunk azért amiért "hónapokat várunk az első előtt" meg "mekkora elvàrásaink vannak". Ha meg leszopunk 2 embert akkor meg már undorítóak vagyunk és k*rvák is...
Tudom, a férfiak helyzete sem egyszerű de még nagyobb szarban lennétek ha ugyanazt az ártatlanságot várnánk el tőletek, mint amit te vársz el tőlünk.
Ja nyugi, szerintem nem zavar senkit ha te így gondolkodsz, de remélem te is azt nyújtod a másiknak amit te elvársz. (Elèg gáz ha megdöngetsz egy szűz lányt, majd otthagyod és lek*rvázod/gusztustalanozod amiért lefeküdt veled. Olvastam már korábban hasonlót.)
Nincs ezzel semmi baj. Senkinek nem kötelező más emberekkel bármilyen módon érintkezni.
Emiatt ne érezd rosszul magad, nyugodtan leélheted az életed boldogan akkor is ha soha nem érintkezel egy nővel se.
Viszont engedd el a gondolatot hogy azon rugózol, hogy mások milyen életet élhetnek esetleg.
Ha másért nem azért mert előbb utóbb becsavarodhatsz és a végén bánthatsz valakit.
(30 éve volt itthon egy sorozatgyilkos aki pont így kezdte fejben mint te majd 10 évvel később megindult az ámokfutása.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!