Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás ibidócsökkenésre?
A legnagyobb problemam az hogy egyalalan nem kivanom a szexet a parommal. Pedig o mindent jol csinal kivantam is eddig mindig most egy eve all fenn hogy kenyszerbol csinalom csak mert tudom hogy szeretne de en nem.
5 eve nagyon stresszes az eletem es nem tudom hogy mit tehetnek hogy ez ne vetuljon ki a szexualis eletemre?
Mit tehetnek? Akinek volt ilyen gondja hogyan oldotta meg?
Elore is koszonom a segitseget!
Ha fogamzásgátlót szedsz az is okozhatja, térjetek át más védekezésre.
A stressz egyértelműen libidógyilkos. Meg kell szüntetni a helyzetet. Ha nem tudod megszüntetni akkor kezelni kell megtanulni. Erre a legalkalmasabb az autogén tréning. (Páll Feri előadása Egerben a stresszről és kezeléséről szól)
Végül, de nem utolsó sorban: ha nincs kedved ne szexelj mert csak ront a helyzeten, de ha mégis teszed legalább ne játszd meg hogy élvezed.
Remélem hasznos voltam.
Igen! Köszönöm!
Várom még a válaszokat! Nyugtatót szedni magamtol? Legalabb egy par hetig?
a stressz libidó csökkentő
van akinek a fogamzásgátló is
a kényszer szex is libidó csökkentő
iktasd ki a stresszt az életedből
beszélj vele h 3 hónapra a szex legyen háttérben
csak simogatás ölelkezés közös programok masszázs összebújások hasonlók legyenek
a lényeg h a fizikai érintés meglegyen és az odafigyelés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!