Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volna a megoldás a korai magömlésre?
Gyakoroljon.
Nem vicc, tényleg :D
Verje ki minden nap legalább 4-szer,és próbálja jó sokáig bírni. Egyrészt profin fogja tudni, hogy mikor megy el, másrészt hozzászokik és több inger kell majd az elsüléshez.
4-es vagyok.
Én már elég korán kezdtem a maszturbálást, emiatt én speciel sokáig bírom, mindig tudom, hogy mikor sülök el és még vissza is tudom tartani a spermát, de csak hamagamnak csinálom. Ha szexelek vagy a csaj orálozik, akkor nem tudom visszatartani, mert nagyságrendekkel több jön, így csak késleltetni tudom.
De ezt mind el lehet érni gyakorlással.
2 hónap még semmi, még csak gyakorolja a dolgokat.
Különben én azt vettem észre, hogy a sportosabb fiúk tovább bírják, nem fáradnak ki olyan könnyen.
28/N
Ha csak tapasztalatlanság az ok , akkor az intim torna segít abban hogy megtanulja használni az ott lévő izmokat, és ez nem ugyanaz mint maszturbálni.
Lehet eleki eredetű is , hogy rágörcsöl , érdemes ezen is elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!