Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom, hogyan tudnék ezen segíteni?
Aktus közben nagyon gyorsan elmegyek. Ez nem volt mindig így, régebben is trükköznöm kellett, most viszont semmi nem működik. Csak ha pont előtte elmegyek, és újra csináljuk. Akkor jó vagyok, amilyennek alapjában véve kellene lenni.
De ha van pár órás kihagyás, utána megint küzdök. Van, hogy már behatoláskor, mozgás nélkül. Ilyenkor az agyjáték semmit nem ér, már egyből elér a vég.
Szörnyű kellemetlen. Komoly kapcsolatban élek már 4 éve, párom megértő, de engem nagyon idegesít. Néha jobb a helyzet, de akkor is nagyon gyakran meg kell állni, és akkor is körülbelül 5 percig tart.
Orálnál nincs ilyen probléma.
Régen nem voltam ilyen rossz, volt pár hónapos kihagyás párommal, és azóta van ez. Viszont már jó ideje megy így, nem csak a kezdeti "öröm" a probléma.
Próbáltuk késleltetős gumival, valamivel jobb, de nem oldotta meg.
A választ előre is köszönöm!
25F
Szegèny bnőd,
Nalunk is van h a pasimmal csak 5perc de akkor nagyon ki tudok akadni...az kb semmi....
Köszönöm a válaszokat!
Mit gondoltok, milyen orvost keressek?
Szexualpszichologus az ágyban keresi a hibát, ugye?
Szerintem nálam nem az a baj.
Urulogus foglalkozik ilyennel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!