Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom egy lány testére, de már rég óta nem találok lányt. A kezem unom. Ilyenkor mi a megoldás?
Tudom hogy hülye kérdés, de már elegem van a kezemből. Nem élvezem. Lányt meg ugye nem valami egyszerű találni. Rég szexeltem, és már borzalmasan vágyom egy jó szeretkezésre.
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Fizetős nők taszítanak.
Szia. Hát érdemes tenni azért hogy legyen valakid. Mondom ezt én, aki nem nagyon tesz kb semmit :D :D
Menj el bulizni,ide-oda és előbb utóbb lesz egy olyan lány aki téged úgy akar. Énis járok sokfele hogy találkozzak valami rendes lánnyal,csak a különbség az hogy én reggel ha megébredek mellette tudni akarom mi a kersztneve. Tehát barátnőt akarok.
Ne add fel, tégy azért hogy legyen.
Sok sikert.
F 25
Ne rinyalj hanem keress barátnőt
Vagy szexpartnert
Egy megoldás van: mozdulj ki és ismerkedj.
Sok lány kapható egyéjszakás kalandra. Nem feltétlen lesznek a te ideáljaid, lehet, hogy nem lesznek nagy zsenik, de hé - ott az egyéjszakásod. Full normális lányokkal is megismerkedhetsz. Ha ezt akarod, járj el bulikba.
Egyébként meg keress olyan hobbit, amit másokkal űzhetsz. Menj edzőterembe, ott is megfordulnak nők, járj könyvesboltba, ha szeretsz olvasni, kezdj el úszni, segíts ki menhelyen... Rengeteg helyen isnerkedhetsz meg olyan emberekkel, akikkel van benned valami közös, de ez mind időbe és energiába kerül. Nem fog az öledbe esni az áhított nő, dolgoznod kell érte.
Mellesleg a tömegközlekedés csodákat tesz. Nem egy embert ismerek, aki a buszon vagy a buszmegállóban találkozott a párjával. Én is sok embert ismertem meg onnan, köztük azt a srácot is, akibe szerelmes voltam - ha akart volna, simán fel tudott volna szedni. Az első barátommal a buszmegállóban ismerkedtem meg, a megállómig egymás mellett ültünk és beszélgettünk. (Az előbbi esetben én kezdeményeztem a beszélgetést, az utóbbiban az exem.)
Ehhez viszont szerencse kell meg bátorság, mert nem biztos, hogy a kiszemelted le fog szólítani. Valószínű, hogy neked kell odamenned és próbálkoznod.
Ha semmi sem tetszik ezek közül, maradnak a mindenféle kétes weboldalak kamu profilokkal meg photoshopos csajokkal. De ott is neked kell keresned meg írnod lányoknak, ott is pofára tudsz esni, ott is megítélnek, de ott nem látod az embert a kép mögött. De nem kell kimozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!