Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon vágyom egy lány testére...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vágyom egy lány testére, de már rég óta nem találok lányt. A kezem unom. Ilyenkor mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Tudom hogy hülye kérdés, de már elegem van a kezemből. Nem élvezem. Lányt meg ugye nem valami egyszerű találni. Rég szexeltem, és már borzalmasan vágyom egy jó szeretkezésre.

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Fizetős nők taszítanak.

2018. dec. 3. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Szia. Hát érdemes tenni azért hogy legyen valakid. Mondom ezt én, aki nem nagyon tesz kb semmit :D :D

Menj el bulizni,ide-oda és előbb utóbb lesz egy olyan lány aki téged úgy akar. Énis járok sokfele hogy találkozzak valami rendes lánnyal,csak a különbség az hogy én reggel ha megébredek mellette tudni akarom mi a kersztneve. Tehát barátnőt akarok.

Ne add fel, tégy azért hogy legyen.

Sok sikert.

F 25

2018. dec. 3. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Fejezd be a rinyálást és kelj fel az ágyadból, hagyd abba a recskázást, mozdulj ki.
2018. dec. 3. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Ne rinyalj hanem keress barátnőt

Vagy szexpartnert

2018. dec. 3. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan megoldás nem létezik, amit te vársz. Komolyan nem értem egyes embereket. Így van kérdező, ez valóban hülye kérdés. Ha nem tudod hogy kell élni, hogy kell egy nőt meghódítani, akkor marad a marok, műpuncik széles választéka, vagy beruházol egy igényesebb guminőre. Meg döntsd el, hogy most mire is vágysz? Egy lány testére, vagy egy jó szeretkezésre? El előbbi csupán felszínes vágyakat takar, utóbbi meg már érzelmeket is.
2018. dec. 3. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha unod a kezed,csináld lábbal..
2018. dec. 4. 00:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy műpuncit. Más érzés mint a kezed.
2018. dec. 4. 07:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy megoldás van: mozdulj ki és ismerkedj.

Sok lány kapható egyéjszakás kalandra. Nem feltétlen lesznek a te ideáljaid, lehet, hogy nem lesznek nagy zsenik, de hé - ott az egyéjszakásod. Full normális lányokkal is megismerkedhetsz. Ha ezt akarod, járj el bulikba.

Egyébként meg keress olyan hobbit, amit másokkal űzhetsz. Menj edzőterembe, ott is megfordulnak nők, járj könyvesboltba, ha szeretsz olvasni, kezdj el úszni, segíts ki menhelyen... Rengeteg helyen isnerkedhetsz meg olyan emberekkel, akikkel van benned valami közös, de ez mind időbe és energiába kerül. Nem fog az öledbe esni az áhított nő, dolgoznod kell érte.

Mellesleg a tömegközlekedés csodákat tesz. Nem egy embert ismerek, aki a buszon vagy a buszmegállóban találkozott a párjával. Én is sok embert ismertem meg onnan, köztük azt a srácot is, akibe szerelmes voltam - ha akart volna, simán fel tudott volna szedni. Az első barátommal a buszmegállóban ismerkedtem meg, a megállómig egymás mellett ültünk és beszélgettünk. (Az előbbi esetben én kezdeményeztem a beszélgetést, az utóbbiban az exem.)

Ehhez viszont szerencse kell meg bátorság, mert nem biztos, hogy a kiszemelted le fog szólítani. Valószínű, hogy neked kell odamenned és próbálkoznod.

Ha semmi sem tetszik ezek közül, maradnak a mindenféle kétes weboldalak kamu profilokkal meg photoshopos csajokkal. De ott is neked kell keresned meg írnod lányoknak, ott is pofára tudsz esni, ott is megítélnek, de ott nem látod az embert a kép mögött. De nem kell kimozdulni.

2018. dec. 4. 09:35
 8/8 anonim válasza:
Gyere itt vagyok en 18/l
2018. dec. 16. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!