Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez megoldás lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megoldás lehet?

Figyelt kérdés

Sosem volt még orgazmusom, se akkor, ha magamnak csinálta, se akkor, ha a barátom izgatott. (Még szűz vagyok). Egy vibrátor megoldás lehetne? Segítsetek kérlek.

21/L

2018. febr. 4. 15:01
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
A megoldás az, hogy elveszted a szüzességed végre 21 éves korodra :D
2018. febr. 4. 15:02
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Keress egy idősebb, tapasztalt pasit aki majd játszik a testeden mint egy hangszeren, és majd örömet okoz neked!
2018. febr. 4. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Minek vibrátor, ha van barátod? Ez nekem gyanús :)
2018. febr. 4. 15:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam arra, hogy esetleg jó lenne egy vibrátor, mert az mégis csak egy másfajta izgatás mint amit kézzel lehet csinálni.
2018. febr. 4. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jól csinálja a barátod és te magad sem ismered ezek szerint még a tested annyira, hogy élvezd. Mikor kezdtél el masztizni? Ezért fontos, hogy sokat masztizzon az ember és felfedezze mi jó és mi nem neki.
2018. febr. 4. 15:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Nemrég kezdtem csak el magamnak próbálkozni, de nem igazán élvezem, furcsa érzés magamnak csinálni. Ha a barátommal próbálkozunk, akkor élvezem, de elélvezni nem tudok.
2018. febr. 4. 15:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha még semmilyen formában nem élted át, akkor a Sybian megoldás lehet. Egy szimpla vibrátor egyrészt szűz lányoknak nem ideális, másrészt semmivel nem nyújt többet, mint egy farok. A Sybiant kifejezetten olyan nőknek fejlesztették ki orvosok, akiknek sosem vagy ritkán van orgazmusuk. Igaz, elég drága, de földöntúli gyönyört okoz.
2018. febr. 4. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, próbálkozhatsz vibrivel...
2018. febr. 4. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha a csiklód izgatkja, akkor sem élvezel el?
2018. márc. 23. 21:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Egyelőre még nem sikerült sajnos.
2018. márc. 23. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!