Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt alvásnál ha szex is van akkor praktikus megoldás így szerintetek?
Múltkor együtt alvásnál a barátommal tervbe volt hogy szex is lesz,így alapból úgy öltöztem hogy csak egy hálóinget meg egy kis bugyit vettem fel,gondoltam ha az lekerül akkor már könnyen hozzámfér barátom lent,még úgy is ha rajtam marad közbe a hálóing,egyébként így lett.
Volt másnál is hasonló eset?Praktikus így megoldani szerintetek vagy jobb ilyen esetben ha az is lekerül?
Előtte megörökítettem magam ebben a ruhában,ha esetleg érdekel valakit annak szívesen megmutatom:)Csak a hálóing látszik rajtam,semmi több ha valaki azt remélné:)
A leírásodból 16-nál több biztos nem vagy, igen képzeld volt.
Szánalmas és undorító hogy itt kelleted magad a kiéhezett f***oknak, miközben barátod van.
én inkább levenném!
de ahogy érzed! Ha mindkettőtöknek jó!
de meg is lesnélek benne, ha már így felajánlottad! :)
Szerintem nincs ezzel semmi gond. :)
Sok pasit amúgy is izgat, ha a lányon marad valami kiegészítő szex közben. Mondjuk a combfix vagy hasonló népszerűbb, mint a hálóing, de azért az utóbbi is lehet izgalmas.
Amúgy én nő vagyok, de a képet megmutathatod, ha gondolod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!