Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányfóbia ellen mit lehet tenni? Létezik erre megoldás?
Nekem is nagyon sokáig volt hasonló problémám, ha beszélgetést kezdeményezett egy ismeretlen lány, könnybe lábadt a szemem, nem tudtam hogy mit csináljak, hirtelen kikapcsolt az agyam.
Úgy sikerült kilépni ebből az állapotból, hogy kerestem azokat a helyzeteket, amikkel ki tudok törni a komfortzónámból. Eleinte ez csak alkohollal ment, amikor a haverokkal elmentünk kocsmázni és már volt bennem, kerestem a lehetőségeket, hogy idegen lányokkal álljak szóba és nem lesz kínos. Például elmentünk csocsózni és egyértelmű, hogyha olyan helyen voltunk, ahol sok lány volt, hogy odajönnek majd kihívni a győztest, hasonlók.
Szóval én azt tudom javasolni neked is, hogy lépj ki a komfortzónádból, találj rá módot, hogy ne legyen kínos akkor sem, ha leblokkolsz és nem tudsz mit mondani.
Olyan, hogy lányfóbia, olyan nem létezik.
Simán csak beszari vagy.
Mi nők nem másik bolygóról jöttünk, nem eszünk szűz fiúkat, és nem változunk át sárkánnyá, ha megszólít minket egy pasi.
Beszélgess lányokkal. Ne akard felszedni őket, csak beszélgess velük. Rá fogsz jönni, hogy semmi félnivalód nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!