Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal fel éve vagyunk együtt. Nagyon élveznem vele a szexet ha kicsit tovább tartana. Van megoldás?
KB.16cm a pénisze és emellett a vastagság is tökéletes minden téren osszepasszolunk viszont kB.2 perc alatt elmegy. A második menet sem tart tovább 4 percnél. Nekem ennél több idő kell viszont a második menet után már úgy elmegy a kedvem hogy nem tudok újra felizgulni és nyilván neki sem megy már 2 menet után. Próbáltunk már különböző krémeket vagy hogy csak óvszerben esetleg többször megalltunk de semmi sem segített. Nekem az előző barátommal volt hüvelyi orgazmusom de ahoz egy 15 perc biztos kellett. Ebben az esetben csak álom marad az a fajta orgazmus?
20L
Érdekes mert én sokáig bírom, sőt az első szexet is bírtam minimum 20 percig.
Próbáljátok meg vastagabb gumival, emiatt kevésbé fog érezni és tovább bírja valószínűleg.
Pl Durex extra save.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!