Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom külföldön dolgozik, egy hónapban csak néhány napot vagyunk együtt, mi lenne a legpraktikusabb védekezési megoldás?
Hú, tényleg, elfelejtettem említeni: tradícionális pár vagyunk, tehát egy nő és egy férfi, így az análszexet meghagyjuk a melegebb éghajlatiaknak :-)
Olvastam hüvelygyűrűről, kúpokról, habokról, tamponokról, pesszáriumról, és bizonyára vannak olyan termékek is, amelyekről még nem is hallottam. Ha valakinek értelmes hozzászólása van, azt köszönöm!
Ennyi idősen illene ezekkel tisztában lenned.
Ott van a google,hajrá.
Óvszert nem preferáljuk?? Tehát a pasid nem akar gumit húzni..ez kb ezt jelenti:D
Kedves utolsó,
ennyi idősen? Évekig fogamzásgátló tablettával terheltem a szervezetemet, nem volt aktuális a téma, nem foglalkoztam vele. Amikor legutoljára utánanéztem, akkor pl. hüvelygyűrűnek, hüvelykúpnak se híre-se hamva nem volt.
Másrészt pedig tapasztalatokat kérdeztem, az pedig a googlenak nincs.
Harmadrészt pedig arról szól az oldal, hogy kérdezzünk, még ha neked nem is tetszik a kérdés.
Továbbra is várom a hasznos válaszokat, de a többi is megkapja a megfelelő értékelést :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!