Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lány esetében melyik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lány esetében melyik a “jobb módszer”?

Figyelt kérdés
Egy szűz lánynál hogyan érdemes betenni először? Lassan, óvatosan mindig egy kicsit egyre beljebb, vagy pedig óvatosan de egy határozat mozdulattal (persze nem tövig)
2019. febr. 17. 19:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Akkor jobb ha te irányítod az igényed szerint! Van akinek egyáltalá nem fáj, van akinek orvos kell hogy átszakítsa!
2019. febr. 20. 20:22
 12/19 anonim válasza:
96%
gyanítom, hogy azért annyire ismered a saját nemi szervedet, hogy tudd, hogy hogyan viszonyul a külső behatásokra
2019. febr. 20. 20:32
 13/19 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, akkor tudnod kell, hogy mit szeretsz. Gondolom volt már benned segédeszköz.
2019. febr. 20. 22:06
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem volt még bennem semmi. Egyszer próbáltam két ujjal benyúlni de nem nagyon mertem feszegetni. Masztinál is csak kívülről szoktam magam izgatni.

És rá vagyok tejesen feszülve hogy hogyan fog menni a dolog. Elképzelhetetlen hogy egy olyan vastag “valami” hogyan fog beférni.

2019. febr. 21. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom túl vagy-e már rajta, de látom ki van emelve a kérdés.

Mi is nagyon lassan, óvatosan kezdtük, de borzasztóan rá voltam feszülve a dologra, pedig előtte volt sok petting, kívántam őt... Nagyon fájt mikor nem ment be többször, vagy éppen csak egy kicsit. Mondta a barátom,hogy akkor hagyjuk aznapra, vagy próbáljuk meg határozottabban,döntsem el. Egy határozott mozdulattal végre bement rendesen, és kezdtem élvezni. Lovaglóra váltottunk, úgy meg tudtam szabályozni, mennyire üljek rá. Az már egészen kellemes volt úgy elsőre.

Bàr véreztem is, rágörcsöltem, fájt emiatt, hiába volt türelmes a barátom, úgyhogy nem sírom vissza az elsőt :D Pedig én rendszeresen ujjaztam is magam előtte.

Egyébként egyénfüggő. Majd az adott helyzetben fogjátok látni mi a legjobb póz pl. És igen beléd fog férni hiába vastag, szuper érzés lesz ahogy benned van :) Néhány alkalom után tágulsz és megszokod.

Ha kérdésed lenne írj nyugodtan!

24N

2019. márc. 23. 19:44
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
13as: miért lett volna egy szűzlányban bármilyen segédeszköz?
2019. márc. 23. 20:00
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
Én úgy csináltam, hogy lucskosra nyaltam a kagylóhúsát, miután már olyan síkos volt a phuntzee mint egy tengeri kagyló, akkor egy gyors és határozott mozdulattal becsusszant a bré s nem is fájt.
2019. márc. 23. 20:15
 18/19 anonim ***** válasza:
92%

Volt egy szűz barátnőm, mi a következőt csináltuk:

kb. 1,5-2 hónapig csak pettingeltünk (csiklóizgatás, nyalás, óvatos ujjazás), majd az egyik ilyen alkalommal, amikor már egy ideje izgattuk egymást, valahogy oda került a sor és megtörtént. Lassan, de határozottan haladtam befelé és a szűzhártya átszakítása nem volt olyan borzasztó, egy kevés vérrel járt, de élvezetes volt a szex mindkettőnk számára, hiszen szerettük és akartuk egymást.

2019. ápr. 12. 22:22
 19/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ezek a dolgok nagyon tul vannak parazva. Nekem nem fajt a szuzessegem elvesztese. Mondjuk nem is voltam beszarva hogy uristen most mi lesz fajni fog
2019. okt. 1. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!