Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amúgy dögös csaj esetében is kizáró ok ha szőrös a pocija?
Legjobb barátnőm a suli legszexisebb csaja, csomóan hajtanak rá, de az első meztelenkedés, vagy hasonló után általában lelépnek. Múltkor láttam bikiniben, és feltűnt, hogy szőrös a pocakja a köldöke alatt. Ez lehet az ok?
Dögös csaj... Ő is az!
Annyira dögös mint amilyen tökös:D
nem volt régebben pasi?
ha puncija van, nem érdekelne,,
Hormongondok, cushing-kór...
Menjen el orvoshoz!
Epilalas.
Bar nekem az ovehez kepest piheim vannak, rendszeresen epilalom a koldok alatti rezt, a hasi reszt pedig szokitem
Epilepsia meg Cushing kór.. :DDD
Ez hormonális egyensúlyzavarra utal inkább. Már ha ez egy női has, amit kétlek. Ha ilyen a hasa akkor ilyen a keze a lába és az arca is. Az ilyesmi nem korlátozódik egy-egy testrészre, hanem mindenhol megmutatkozik. Ha meg nem látszik az arcán pl akkor ott vajon miért szedi le, de a hasán nem. Nem tudom a kérdező miért kamuzik de nagy bohóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!