Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után normális pettingelni egy fiatal lány esetében?
Üdv.
A barátnőm 15 éves és megkérdezném tőletek, hogy ebben a korban mennyi idő után (a kapcsolat kezdete utáni időre gondolok) úgymond elfogadható a petting? Mi 2hónapja ismerjük egymást és 1 hónapja járunk. Heves csókolózás után mell tapi már van, szereti ha csinálom, viszont az utóbbi időben próbáltam továbblépni..azaz belenyúlni a bugyijába hogy simogassam stb, de elhúzta a kezem gyorsan és mondta hogy ez neki még korai. Viszont ruhán keresztül nem teszi ezt..ámbár tudom hogy nem is tetszik neki..ezért nem is próbálkozok többet.
Akkor jó uram! Isten éltessen! :D
Amúgy meg szerintem még egy hónapot minimum kell várnod..
persze tudom hogy nem eltelt időhöz kötött az egész. inkább csak arra lennék kíváncsi hogy ki mennyit várt ilyenkor.
igazából nem is érdekel a dolog, meg amikor vele vagyok és beszélgetünk..csak aztán van egy heves pillanat mikor csókolózunk és nem igazán birok magammal..na akkor szintet lépnék legszívesebben. Valahogy kontrollálni kéne magam.
Amúgy köszi a jókivánságokat.:D
En felnottkent sem szexelek.eslore :-D
Csok
Ruhan keresztul simizes
Majd petting
Es ha abban jo akkor szex :-)
Ez olyan 2-3 honap
Boldog szulinapot :)
Hat ezt rajta kell majd latnod h mennyi idore van szuksege. En 16 voltam, de annyira megbiztam paromban h 2 honapra ra le fekudtem vele. Es most 18 evesen meg mindig eggyutt vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!