Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy 20 évesen nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 20 évesen nem akarok kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve vagyok szingli és ha elmegyek randira,mindig megbánom,mert úgy érzem,még szabad akarok lenni,bulizni akarok stb.Ez normális ebben a korban?Körülöttem azt látom,hogy az összes csaj kapcsolatot akar,mert különben magányosak,én meg ponthogy szingli akarok lenni..:D

20L

2016. máj. 25. 17:23
 1/9 October15 ***** válasza:
Normálisnak normális. Mondjuk szerintem simán találhatsz olyan pasit aki mellet kinda "szabad" lehetsz.
2016. máj. 25. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Már ne haragudj, de [link]
2016. máj. 25. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Miert ne lenne normalis? Nem kell mindenaron parkapcsolatban elni. Miert is kellene?

Komolyan nem ertem az ilyen kerdeseket. :-/

2016. máj. 25. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:

#2-es te egy kerdeshez se tudsz normalis valaszt irni?

#3-as vagyok.

2016. máj. 25. 17:30
 5/9 Noblesse Oblige ***** válasza:

szerintem meg nagyon LOL a #2-es válasza! XD Felröhögtem.

Amúgy szerintem felesleges azon filózni, hogy mi normális és mi nem. Neked nincs igényre kapcsolatra, ha lesz akkor keresgélsz. Nem kell túlgondolni, vagy túlkomplikálni.

2016. máj. 25. 17:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Na igen,csak olyan idegesítő,mikor a rokonok kérdezgetik,hogy "na és pasi?",mintha kötelező kellék lenne elsőéves egyetemistának egy párkapcsolat,holott családot majd csak 5-10 év múlva akarok...ezért érdekelt,hogy ti mit gondoltok erről :/
2016. máj. 25. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Most csodálkozol? Úgyis van minden családban egy-két ember, akinek az a berögzült álláspontja, hogy ha nincs barátod/barátnőd, akkor azt hiszi, hogy meleg vagy. Röhej, de igazából nem neked akar jót, hanem önmagának, hogy úgy érezze, teljesen "normális" a családja. Innentől kezdve a párkapcsolat fogalma akár már a konformizmussal is párosítható...
2016. máj. 25. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem biológiai szempontból normális, csak még mindig itt vannak az erkölcsi normáinkban a kereszténység maradványai, ami szerint erkölcstelen az olyan nő, aki párkapcsolaton kívül szexelget.
2016. máj. 25. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább ilyen korban akarj "szabad" lenni mint később. Esetleg 1-2 gyerek után.
2016. máj. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!