Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogyan éritek el a nőknél az orgazmust?
Figyelt kérdés
Érdekelne pár technika :)2019. febr. 16. 17:55
1/5 anonim válasza:
Az nyalásval! Ujjazásval kombinálva! (Ahogy elő van írva!)
2/5 anonim válasza:
#1 ezt ki írta elő? 😃 Én például nem szeretem az ujjazást nyalás közben.
3/5 anonim válasza:
Kézzel is, szájjal is, farokkal is. Mindig más hogy csinálom, attól függ az adott csajnak mi jön be.
4/5 anonim válasza:
szexjátékok. Egy ideje áttértünk a szexjátékokra, mert habár megy az kézzel-szájjal is, de azokkal sokkal nehezebb és nem mindig garantált a végeredmény. De ha bedobunk néhány játékot hozzá, akkor az eredmény garantált és lehet sok mindent kombinálni, ami nagyon változatossá teszi a szexet.
Lehet más pasik féltékenyek lennének, de nálunk már évek óta nem volt úgy szex, hogy párom ne elégült volna ki legalább egyszer, ha nem többször. Míg emlékszem régebben néha már átment erőltetett menetbe és megölte a kedvet a próbálkozás és utána napokig hülyén éreztem magam, amiért nem tudott elmenni a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!