Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik féle orgazmust kedvelitek?
Üdv!
Elsősorban a személyes tapasztalataimról tudnék beszélni.
Nekem személy szerint nincs erre vonatkozó preferenciám.
Én azt szeretem, ha a nőnek jó és nem várom el tőle, hogy neki üvöltve legyen jó amikor neki nyöszörögve jó!
Úgy érzem egy férfinak azt észre kell vennie, ha a szeretett párjának jó akkor is ha nem remeg mint a nyárfalevés és nem ébreszti fel a szomszédot hajnali 2-kor egy orgazmus közepette.
Volt már részem az általad felsoroltak közül mindegyikkel, sőt olyannal is aki minden produkálta egyszerre! de őszintén mondhatom, hogy nekem semmit nem befolyásol a szex élményén az, hogy miként nyilvánul meg a párom kielégülése! Viszont! beszéltem már barátokkal nőkkel és férfiakkal egyaránt a témában és van akit zavarba ejt az, ha a párja halk, mert ő a hangos kielégüléshez szokott.Ellentétben ezzel voltak olyanok akik azt mondták, hogy a hangoskodás zavarja őket, mert cikinek érzik és félnek tőle, hogy esetleg valaki meghallhatja őket. Nos én ennyit tudtam hozzátenni a témához, remélem legalább részben választ kaptál a kérdésedre. :)
A sikítozás, ordítozás annyira nem jön be.. Inkább amikor nyöszörögve, nyögve
finoman megremeg, lüktet a puncija, markol, szorít valamit, esetleg össze is pisilja magát közben, hát annál nincs jobb 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!