Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Járnál egy olyan lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál egy olyan lánnyal akinél tudod, hogy elmondása szerint sosem él át orgazmust? És ha igen, ha nem, miért?

Figyelt kérdés

2018. okt. 24. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze. Kihívásnak is venném, hátha nekem mégis sikerül.
2018. okt. 24. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Járnák. Egyfajta kihívásnak tekinteném.
2018. okt. 24. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

nem

viszont szívesen beszélgetnék vele és ezáltal talán meg tudnánk oldani közösen a problémáját hogy később mással tudja élvezni

2018. okt. 24. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Simán járnek,,,,,
2018. okt. 24. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül járnék, és mindent megtennék érte hogy meg legyen az az orgazmus.
2018. okt. 24. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Kezdő férfiakkal volt együtt!! 32 éves barátnőmmel is így jöttem össze !! Nálam neki valahogy mégis van! És nem is kicsik!! Szóval helyedben bele mennék!! Mondjuk én nem is vagyok egy gátlásos férfi szerintem ez is segít! Amikor meg ismertem igen prűd nő volt! Mára már azt se tudja hogyan élte le eddig az életet!
2018. okt. 25. 07:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Anyám már 20 éve volt együtt az apámmal, mikor először átélte az orgazmust. Egy normális pasit miért zavarna ez? Nem minden nő képes az orgazmusra (legyen csiklói vagy hüvelyi), sőt orgazmus nélkül is tudja a nő ugyanúgy élvezni a szexet.

Szeretek szexelni, de én sem tudok elélvezni, akármennyire fel vagyok izgulva, ellenben én gondoskodom arról, hogy a párom minél többször élvezzen el. Probléma megoldva.

2018. okt. 25. 13:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Azért zavarna mert az orgazmus azért van hogy átéljük szex közben, és ha nem éljük át akkor valami oka lehet.

Örülök hogy így el tudod magad fogadni.

Ha anyud példáját vesszük akkor neked is pár év és átélheted végre, amennyiben ez női ágon "öröklődő".

Ja és ez is kölcsönös lenne adok-kapok viszonyban.

2018. okt. 25. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
bocs de nem
2018. okt. 25. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen. F 40
2018. okt. 30. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!