Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalommal orgazmust...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalommal orgazmust elérni? L

Figyelt kérdés

(Sosem voltam még fiúval (se lánnyal))

A kérdés az lenne, hogy lehetséges e hogy nem fogok tudni elélvezni első (vagy sokadik) alkalommal a barátomtól bármilyen fajta ingerlésre? Eddig önkielégítés során már sikerült elélvezni de szerintem (remélem) neki nem vibrál se az ujja , se a nyelve , se a f@rka és úgy érzem nem lennék képes elmenni csak simogatástól. Vagy ez hangulattól és izgatottságtól is függ?

A fiú tapasztaltabb már , de nem beszéltünk korábbi szexpartnereiről részletesebben.

Elég rosszul érezném magam ha nem sikerülne, bár persze ez mellékes mivel szerelmes vagyok belé és a szex így is jó lesz.

Hasonló témájú tapasztalatokat szívesen olvasok , pénisz méretekkel és "én úgy is jobban csinálom" válaszokkal kíméljetek kérlek.

Nem kérek privátot köszönöm.

2018. szept. 23. 20:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

A szex nem csak és kizárólag az orgalmusról szól. Sőt, a szex nem is csak és kizárólag a vaginális szexről szól. Az "előjáték" egy igazból már szex, a szex része.

Lényeg a lényeg, csak az a fontos,hogy jól érezd magad. Nem az orgazmus. Nem a vagináis szex. Csak hogy jól érezzétek magatokat.

2018. szept. 23. 21:00
 2/15 anonim ***** válasza:
7%
HA én lehetnék a barátod akkor velem élvezhetnél elsőre is! Mindent megtennék annak érdekében hogy garantáltan elélvezz.
2018. szept. 23. 21:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de most te is komolyan azt várod el valakiktől, hogy majd elmondják neked hogy neked majd milyen lesz, vagyhogy legfőképpen el fogsz-e menni vagy sem első alkalommal?

Honnan tudod, hogy szerelmes vagy bele és hogy a szex jó lesz?

Csak ismételni tudom önmagam: "A puding próbája az evés."

2018. szept. 23. 21:01
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Lehetséges! Nekem sikerült ezt elérni eddig több lánynál is! f.
2018. szept. 23. 21:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, úgy mint az összes gyökérrel, velem is elélvezném, és félméteres a péniszem is. :D

A viccet félretéve, szerintem ez eléggé ritka hogy egy nő kapásból az első alkalommal elélvezzen szex közben. Ne várd ezt el magadtól, de a partneredtől sem. Inkább engedd hogy hadd kényeztessen szájjal vagy kézzel. Úgy inkább sikerülhet. A mostani barátnőmnek sosem volt orgazmusa sima szex közben. (és nem, nem én vagyok a béna, előtte 8 nővel voltam és ez nagyon változó hogy kinél hogy működik)

2018. szept. 23. 21:04
 6/15 A kérdező kommentje:

1. Tudom csak tapasztalatokat szerettem volna , hogy más is volt e már így, és mi lett a vége . Én is előjátékra gondoltam. Ez csak mellékes, ahogy a kérdésben is írtam , csak kíváncsi voltam kinek milyen tapasztalatai voltak.

3. (Előző válasz) + persze hogy nem tudhatom biztosra. De tudom hogy szeret , megbecsül és szerelmes vagyok belé és mindent megtenne azért hogy nekem ne ártson. Ritka az ilyen manapság de hiszem hogy egy év alatt eléggé kiismertem és egy szóval nem akarta siettetni a dolgot. Ezért gondolom , hogy mindketten élvezni fogjuk és újra , tapasztalatokra gondoltam. :)

2018. szept. 23. 21:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez ember függő. Én első órál alkalmával el élveztem, viszont még sose mentem el vaginalisan.
2018. szept. 23. 21:10
 8/15 A kérdező kommentje:
5# Köszi szépen, ilyen jellegű válaszokat kerestem :) Ment a zöld
2018. szept. 23. 21:10
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem az első alkalommal, sőt az utána lévő 20-25 alkalommal (a rá következendő fél évben) sem sikerült elélveznem. Igen, szerelmes voltam belé, igen a legjobb oldalát muatatta és mindent megtett, de kellett ennyi idő ahhoz hogy el tudjam engedni magam vele és önfeledten élvezzem a szeretkezést.

Ami a legfontosabb hogy orgazmus nélkül is nagyon élveztem az egészet. Te is csak élvezd az alkalmat hogy teljességgel egymásnak vagytok abban az időben.

2018. szept. 23. 21:32
 10/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon ritka, én a párommal hetekig nem is élveztem magát a tevékenységet annyira mert fájdalmat okozott neki. Mi csak egy hónap elteltével bírtuk élvezni de akkor már nem volt akadálya odáig eljutni. De nekünk rengeteget hozzá rakott a kapcsolatunkhoz hogy egyszerre éltük át az első alkalmat és nem rontott el semmit se csak erősebb lett a kapcsolatunk tőle.
2018. szept. 23. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!