Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalommal orgazmust...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalommal orgazmust elérni? L

Figyelt kérdés

(Sosem voltam még fiúval (se lánnyal))

A kérdés az lenne, hogy lehetséges e hogy nem fogok tudni elélvezni első (vagy sokadik) alkalommal a barátomtól bármilyen fajta ingerlésre? Eddig önkielégítés során már sikerült elélvezni de szerintem (remélem) neki nem vibrál se az ujja , se a nyelve , se a f@rka és úgy érzem nem lennék képes elmenni csak simogatástól. Vagy ez hangulattól és izgatottságtól is függ?

A fiú tapasztaltabb már , de nem beszéltünk korábbi szexpartnereiről részletesebben.

Elég rosszul érezném magam ha nem sikerülne, bár persze ez mellékes mivel szerelmes vagyok belé és a szex így is jó lesz.

Hasonló témájú tapasztalatokat szívesen olvasok , pénisz méretekkel és "én úgy is jobban csinálom" válaszokkal kíméljetek kérlek.

Nem kérek privátot köszönöm.

2018. szept. 23. 20:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A "vibrálás" alapján vibri el már alaposan kiismerted magad. Felteszem a szűzhártyád már nincs meg.

Ez alapján ha jól előkészít, akkor nem lesz fájdalmas. Ha előtte elmondod neki, hogy csak csiklósan tudsz élvezni, és szeretnéd ha miközben benned van közben is alaposan ingerelve legyél, akkor lehet hogy belemegy, hogy ő tartsa a vibrit a csiklódhoz közben 😉😊

2018. szept. 23. 22:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek az élmény beszámolót így kicsit jobban helyre tudtam rakni a dolgokat. Mindenkinek ment a zöld és úgy látszik egyenlőre tényleg a legjobb ha nem erre koncentrálunk és kommunikálunk amennyit csak lehet szex közben is ^^ . Mégegyszer köszönöm mindenkinek hogy időt szánt rám és ettől még várom az újabb tanácsokat :)
2018. szept. 24. 00:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Akinek masztival könnyen megy az elélvezés, annak általában a szeretett partnerrel is.
2018. szept. 24. 01:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne varj a pasira, csinald magad. Az enyem szereti, ha szex kozben simizem magam. En ugy elvezek, csiklon keresztul es szuper.
2018. okt. 9. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Mivel adtatok időt egymásnak a megismerésre, csak elismerést mondhatok! De most akkor inkább próbáljátok meg azt hogy rengeteg pettinggel készültök a szexre. elégítsétek ki egymást kézzel szájjal (síppal, dobbal :-) ), hogy a szex közben tudjatok valami olyan támpontokat találni, ami már a pettingből ismerős! És az is nagyon fontos, hogy kommunikáljatok! De a megfontoltságotokból nekem az jön le, hogy azzal nem lesz gond! Sok sikert, élvezést!
2018. okt. 10. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!