Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalommal orgazmust elérni? L
(Sosem voltam még fiúval (se lánnyal))
A kérdés az lenne, hogy lehetséges e hogy nem fogok tudni elélvezni első (vagy sokadik) alkalommal a barátomtól bármilyen fajta ingerlésre? Eddig önkielégítés során már sikerült elélvezni de szerintem (remélem) neki nem vibrál se az ujja , se a nyelve , se a f@rka és úgy érzem nem lennék képes elmenni csak simogatástól. Vagy ez hangulattól és izgatottságtól is függ?
A fiú tapasztaltabb már , de nem beszéltünk korábbi szexpartnereiről részletesebben.
Elég rosszul érezném magam ha nem sikerülne, bár persze ez mellékes mivel szerelmes vagyok belé és a szex így is jó lesz.
Hasonló témájú tapasztalatokat szívesen olvasok , pénisz méretekkel és "én úgy is jobban csinálom" válaszokkal kíméljetek kérlek.
Nem kérek privátot köszönöm.
A "vibrálás" alapján vibri el már alaposan kiismerted magad. Felteszem a szűzhártyád már nincs meg.
Ez alapján ha jól előkészít, akkor nem lesz fájdalmas. Ha előtte elmondod neki, hogy csak csiklósan tudsz élvezni, és szeretnéd ha miközben benned van közben is alaposan ingerelve legyél, akkor lehet hogy belemegy, hogy ő tartsa a vibrit a csiklódhoz közben 😉😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!