Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért nem szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem szeretik a szűz érintetlen fiúkat?

Figyelt kérdés

A lányok miért a tapasztalt hím r..ngyókat szeretik?

A szűz fiúktól miért óvakodnak?

Egy olyan fiúval nem járna senki sem aki megőrizte a tisztaságát ,de aki már járt vagy 1000 nőben azzal meg igen de miért?

2019. febr. 16. 10:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

ma 12:44

Nyugi ő ennek örül mert nem olyan csőlátásu konzervatív proli mint mi hiszen ezzel forradalmasítja a szexualitást amit mi agyilag korlátolt emberek sosem érthetünk meg :(

2019. febr. 16. 13:05
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Én meg a szűz nőket kerülöm pont azokért az érvekért amiket előttem felsoroltak.

F/42

2019. febr. 16. 13:08
 13/19 A kérdező kommentje:

De persze a pasik meg csak a szűz lányokat akarják mert a szűz lányok még tiszták senki nem élvezett beléjük.

Azt mondják hogy a kezdő lányal férfivel nem jó a szex?

Mégis azt mondják a pasik hogy egy szűz szűk lányt ezerszer jobb d..gni mint egy tág r..ibit.

2019. febr. 16. 13:15
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

Az aggszüzesség semelyik nemnél nem jó.

Volt korábban egy 19 éves szűz barátnőm (én 23 voltam) borzasztó komplexusos volt... óvatos és türelmes voltam vele, aztán egyszer csak dobott, ő sem tudta miért... talán pont ezért

Később összejöttem egy 24 éves szűz lánnyal, itt már komoly felnőtt szorongások is voltak. Nem tudtam vele mit kezdeni.

...de a legdurvább egy 27 éves szűz nő, aki azt akarta hogy elvegyem a szüzességét. Próbáltam vele beszélgetni, de azt mondta nem kell a duma, csak dugjam meg, essen már túl rajta :D technikailag.

Nem is nézett ki annyira rosszul, de ez a lelketlen érzelemmentes hozzáállás elvette a kedvemet tőle. Rohadtul ijesztő volt.

Ha már a nőknek is ennyi szorongást okoz, akkor a férfiakkal mit tesz? (Én is 20 felett vesztettem el egy elég tapasztalt lánnyal, úgy hogy el se mondtam :D ... de tudom hogy rengeteg szorongás felhalmozódott bennem addig)

2019. febr. 16. 13:19
 15/19 Gymnospermatophyta ***** válasza:
82%

:) Nem tudom mi olyat mondtam, ami frusztráltságra utalt volna, hiszen egyáltalán nem vagyok frusztrált. A mondandóm lényege az, hogy nem kell általánosítani egyik oldalról sem. Egy szűz lehet béna és nem béna ( maximum a béna esélye jóval nagyobb, mint tapasztaltnál ). Ezzel szerintem a legtöbb ember egyetért, többet nem is szeretném miatta koptatni a billentyűzetet.

Csőlátású proli sem hangzott el a mondandómban. :) S jómagam is konzervatív vagyok.

Viszont a kérdező megint általánosít.

" De persze a pasik meg csak a szűz lányokat akarják mert a szűz lányok még tiszták senki nem élvezett beléjük.

Mégis azt mondják a pasik hogy egy szűz szűk lányt ezerszer jobb d..gni mint egy tág r..ibit. "

Rengeteg ilyen kérdés is volt, keress rá. Egyáltalán nem mindenki van oda a szűz lányokért. Itt is az igaz, mint az eddigiekben: valakit vonz, valakit nem. Ilyen egyszerű. Mint ahogy az is, hogy nem csak szűz lányok lehetnek szűkek. ( Na meg a szűk is ugye kinek mit jelent, hiszen a farkakra nincs szabványméret. )

Ne sírj.

2019. febr. 16. 13:53
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem a szüzesség a baj, hanem a személyiség vagy önbizalomhiány ami sokszor mögötte van.

Lehet egy fiú szűz, ha nem egy lúzer és emiatt, akkor teljesen egyenrangú vagy jobb hekyzetben van mint egy tapasztaltabb ferfi is akar.

2019. febr. 16. 17:41
 17/19 anonim ***** válasza:
47%

Nekem nincs türelmem tanítgatni x meneten át egy srácot. Főleg úgy, hogy ha nem fiatalon veszti el (mondjuk 20 éves koráig) annak oka van.

Ráadásul volt olyan ismerősöm, aki régen szűz volt, majd mikor elvesztette ott dicsekedett nekem, hogy ő mekkora király mert a párjának volt orgazmusa csak a nyalástól és hogy ő a Jani. Viszont mikor a csajjal beszélgettem erről mondta, hogy még az óvszert sem tudta felhúzni és 5 perc sem volt az egész...

2019. febr. 17. 08:29
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
Mit szeressenek rajtuk? Egy szűz fiúnak halványlila gőze sincs a női lélek működéséről, az erogén zónákról, az elő- és utójáték fontosságáról, stb.
2019. febr. 17. 18:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is bejott, sokkal jobban mint a tobbi. Jol iranyothatok, megcsinalja amit kell es ez jo.
2019. febr. 18. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!