Tiszta lélek vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Ezotériailag van valami jelentősége a szüzességnek? Úgy értem azt szokták mondani a szüzekre , hogy : érintetlenek vagy , hogy tiszta lelkűek. Ha valaki nem szűz már az *koszos lelkű* vagy ez ebben a kategóriában , hogy működik? Csak kíváncsi vagyok , légyszíves rendes válaszokat adjatok , köszönöm előre is2015. okt. 29. 16:24
2/11 anonim válasza:
A léleknek nincs köze a szüzességhez. Manapság meg már máshoz se nagyon, mert a "lelki" tisztaságot jóval a testi előtt elveszítik a nők.
3/11 anonim válasza:
Ez egy undorító demagóg kitaláció, hogy aki nem szűz, már értéktelen. Nincs semmilyen jelentősége. Főleg nem lelki.
A családokban egyébként sincs szűz anya. A válásról és egyebekről meg nem mindig a nő tehet és a magánügye a férjével.
4/11 anonim válasza:
Általában a szüzeket ajánlják áldozatul az isteneknek h bőség legyen. ( régen. Nem most)
5/11 anonim válasza:
Hát mondtak ilyet valaha az ókorban, meg középkorban, de szerintem tiszta lelkű szűz már akkor is csak elméletben létezett.
6/11 anonim válasza:
Jézust nem véletlenül egy szűz szülte.
7/11 Ozmium42 válasza:
A jelentősége nem ezoterikus volt, hanem az, hogy az ókorban nem volt apasági teszt, és a szüzesség elvétele volt a garanciája az apaságnak.
8/11 anonim válasza:
"A léleknek nincs köze a szüzességhez."
Egy spirituális tanító azt mondta a szexről, hogy olyankor a felek lélekruhájába beleivódnak a másik energiái, amik élete végéig ott maradnak.
9/11 homo ludensz válasza:
Akkor kedves utolsónak hozzászóló egy kurtizán (fennkölten fogalmaztam) már annyi idegen energiát hordoz mint egy szénlehordó ha a te spirituális tanítod szerint vesszük.
10/11 anonim válasza:
Igen, ez így van, de nem szerintem, hanem a tanító szerint (aki nem az én tanítóm). Azt mondja, hogy a lélek szempontjából veszélyes tud lenni, ha valaki sok partnerrel van együtt élete során. De én nem hiszek ebben, és az ellenkezőjében sem hiszek, mert a hit az vak, csak érdeklődve hallgatom a dolgokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!