Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik lakásos prostikhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik lakásos prostikhoz járnak, azok milyen gyakran teszik ezt? Mennyit költenek erre évente és mindig ugyanahoz a nőhöz (vagy férfihoz, ha az illető esetleg nő) mennek vissza vagy többhöz járnak?

Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 20:01
 1/2 hájaaa ***** válasza:
2 évvel ezelőtt volt ilyen időszakom, akkor havi 3-5 közötti hölgyhöz jártam. 1x fordult elő h 2x voltam ugyanannál a nőnél, sztem ha már prosti akkor mindig másik, egyrészt h ne alakuljon ki bármiféle érzelmi kötődés, másrészt meg jó a változatosság. Akkoriban 15-20-25k között mozogtak az árak és inkább az alsó 2 volt a jellemző (1h). A többit szorozd föl
2019. febr. 8. 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Változó, van hogy hónapokig nem megyek, de volt már hogy egy nap kettőnél is voltam. Akivel nagyon jó, ahhoz többször is mentem, akivel nem annyira, azzal egyszeri alkalom volt. Szinte mindenről van éves kimutatásom, de erről nincs. :)
2019. máj. 14. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!