Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jártok prostikhoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jártok prostikhoz?

Figyelt kérdés

Nem gusztustalan?

Nem rossz hogy alig várja hogy végez és menj?

Milyen hogy szinte érzed rajta az előző pasit?

2018. dec. 26. 09:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert ku**a jó!
2018. dec. 26. 09:36
 2/13 alonelyman ***** válasza:

Mert jó! Olyan lányt választok amilyet akarok, az életben ilyeneket sosem kapnék.

Nem gusztustalan, miert ha baratnőd van az nem gusztustalan? De az is szokott az lenni csak neki elnézed.

2018. dec. 26. 09:37
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Mert egy rendkívül gyönyörű és kedves lányhoz járok,aki 10/10-es arcra és testre is,jó vele még dumálni is,mindig csinos,tiszta,illatos és tökéletes.Sosincs olyan hogy kedvetlen és csak fekszik mint egy darab fa,nagyon megéri a pénzét.Más körülmények között egy ilyen gyönyörű nő még csak leköpni se lenne hajlandó, nem hogy lefeküdni velem.Sosem ‘érzem’ az előző vendéget,nagyon ügyel a saját és a szobája higiéniájára is.
2018. dec. 26. 09:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Mivel nem találok barátnőt, átvágni meg sose szerettem senkit.
2018. dec. 26. 09:48
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Több nyomós oka is lehet a prostihoz járásnak (nem magamról beszélek).

1. A választás hatalma: ha akar szőkét/barnát/vöröset, kis mellűt/nagy mellűt, vékonyat/ducit stb. választhat.

2. Pénzért kaphat olyan „szolgáltatást”, amit mástól nem biztos, hogy megkapna: Pl. anál, pisiszex, különböző fétisek kiélése.

3. Nincs elkötelezettség: Nincs érzelmi viszony, nem kell tervezgetni a jövőt, nem kéri számon, van-e más nő is képben, nem kell félni nem kívánt terhességtől.

4. Tudom, csúnyán hangzik, de olcsóbb, mint egy barátnő: Nem kell utazásra, étterembe, színházba stb. vinni, „nincs” születésnapja, névnapja, nem kell gondolkodni, mit kapjon karácsonyra.

5. Nincs teljesítménykényszer: Kellemetlen, de nem kínos, ha első alkalommal nem áll fel, nem kell azon stresszelni, jó volt-e neki. Nem zavarja őket, ha valaki gyorstüzelő, vagy ha csak egy patronja van.

2018. dec. 26. 10:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Mert varázslatos, hogy kinézel magadnak egy szép, izgato nöt és egy ora mulva már benne vagy és azt teszitek amit szeretnél (megbeszéltetek). Mitöl lenne gusztustalan? Az meg engem nem zavar, hogy elöttem másnak is tetszett és megdugta, pár perccel elötte huzta ki belöle. (Volt olyan, hogy szervezési hiba miatt hárman vártunk a sorunkra a lánynál.:-))
2018. dec. 26. 10:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyok nő, akik ha akarnak, akkor igazán egyszerűen találhatnak alkalmi partnert (két külsőre kb egy szinten lévő férfit és nőt összehasonlítva egymással).
2018. dec. 26. 11:49
 8/13 anonim ***** válasza:

a második és utolsó kérdésed butaság egyáltalán nem jellemző sok cédára

Egyébként azért mert választhatsz nincs rajtad a teljesítés kényszere és egyfajta szórakozás és kikapcsolódás Alkalmi partnernél már ott van hogy néha "fáj a feje" vagy fáradt vagy éppen akkor akarja amikor meg neked nem a legjobb a barátnő meg egy komoly dolog és szerintem régen rossz ha csak a szex miatt akarsz barátnőt de ezt egy felnőttnek magyarázni se kéne.

2018. dec. 26. 12:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak a nagyon drága, igényes prostikhoz érdemes elmenni, akik tényleg el tudják hitetni veled, hogy kívánnak, kényeztetnek. Mikor nincs senkid, ez eszméletlen jó érzés, szexuálisan és lelkileg is. De az ilyen olcsó igénytelenekhez nincs értelme menni, akkor jobban járok, ha kiverem magam. (2x voltam drága örömlánynál, mert rábeszéltek, hogy próbáljam ki, igazából nem bántam meg).
2018. dec. 26. 19:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Mert nem éri meg belefektetni azt a rengeteg időt energiát és pénzt arra, hogy megfelelj annak az irracionális elvárássorozatnak amit a mai nők vűrnak el, hogy cserébe kapj egy olyan dolgot amit manapság kapcsolatnak neveznek.

Így egyszerűen szexelhetsz egy gyönyörű nővel, férfi oldalról ezt úgy hívják, hogy "lifehack", nőknek ezt nehéz megérteni, mert nekik könnyebb kapcsolathoz jutni (legyen tartós vagy alkalmi) mint lemenni a sarki közértbe tejért

2018. dec. 26. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!