Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti jártok, járnátok prostikhoz? Vagy mi a véleményetek erről?
Igényesekre gondolok a legnépszerűbb oldalról... Ott gyakran vállalnak a hirdetők lanyokat is.
Én férfiként érdeklődöm, hogy mi erről a véleményetek.
Légyszi kort is írjatok, köszi!
Én se de biztos akad olyan lány is aki igen de valószínüleg ez az arány azért jóval alacsonyabb mint a fiúknál.
19
1.Aki qrvának áll az marha igényes lehet...Igényes ember a munkájára,társagáságára,érzelmi életére,erkölcseire is igényes,nemcsak abból áll az igényesség,hogy leborotválod a puncid meg naponta bugyit cserélsz.
2.Muszáj a férfiak minden perverz mocsokságát ráhúzni a leszbikus nőkre?
3.Meg tudok hódítani egy VALÓBAN igényes,magas érzelmi intelligenciával és erkölcsi mércével,valamint önkritikával,ambíciókkal és életcélokkal rendelkező, értékes pl.ügyvédnőt is, akkor miért szorulnék egy rihe - rongyra, ki tudja ki hogy használta,élte ki magát rajta előttem 20 perccel.
Összefoglalva: mi nem ti vagyunk.
Igaz, még sosem próbáltam ilyesmit, de nem vagyok ellene. Az én életemben az érzelmes szeretkezésnek és az állatias b@$zásnak is megvan a maga helye, nem feltétlen akarok lelki köteléket ápolni azzal, akivel lefekszem (sőt, a legperverzebb vágyaim megélésében ezt inkább gátlónak érzem, a szerelmemhez teljesen másképp viszonyulok). Ha innen nézzük, egy hivatásos valószínűleg klasszisokkal minőségibb együttlétben tud részesíteni engem, mint valami random részeg csaj, akire rá tudnék mászni a dizsiben.
Mivel biszexuális vagyok, megjegyezném, hogy a férfi prostihoz járás gondolatáról is ez a véleményem, talán majd adni fogok egy esélyt mindkettőnek. Tisztában vagyok vele, hogy társadalmi szinten nagyon le van nézve ez az egész, ahogyan azzal is, hogy valószínűleg le lesz pontozva a válaszom.:D
Őszinten remelem hogy nem fogok odaig jutni hogy fizetnem kelljen erte
22ll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!