Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, nők! Ti jártok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti jártok, járnátok prostikhoz? Vagy mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Igényesekre gondolok a legnépszerűbb oldalról... Ott gyakran vállalnak a hirdetők lanyokat is.

Én férfiként érdeklődöm, hogy mi erről a véleményetek.

Légyszi kort is írjatok, köszi!

2017. aug. 5. 09:09
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem, egy idegennel nem feküdnék le. 23
2017. aug. 5. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Csatlakozok az előttem szólóhoz
2017. aug. 5. 09:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Én se de biztos akad olyan lány is aki igen de valószínüleg ez az arány azért jóval alacsonyabb mint a fiúknál.

19

2017. aug. 5. 10:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Biztos nem
2017. aug. 5. 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem, nem fekszek össze full idegenekkel, akit ráadásul előttem ki tudja hányab használtak nők-férfiak vegyesen...
2017. aug. 5. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

1.Aki qrvának áll az marha igényes lehet...Igényes ember a munkájára,társagáságára,érzelmi életére,erkölcseire is igényes,nemcsak abból áll az igényesség,hogy leborotválod a puncid meg naponta bugyit cserélsz.

2.Muszáj a férfiak minden perverz mocsokságát ráhúzni a leszbikus nőkre?

3.Meg tudok hódítani egy VALÓBAN igényes,magas érzelmi intelligenciával és erkölcsi mércével,valamint önkritikával,ambíciókkal és életcélokkal rendelkező, értékes pl.ügyvédnőt is, akkor miért szorulnék egy rihe - rongyra, ki tudja ki hogy használta,élte ki magát rajta előttem 20 perccel.

Összefoglalva: mi nem ti vagyunk.

2017. aug. 5. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Igaz, még sosem próbáltam ilyesmit, de nem vagyok ellene. Az én életemben az érzelmes szeretkezésnek és az állatias b@$zásnak is megvan a maga helye, nem feltétlen akarok lelki köteléket ápolni azzal, akivel lefekszem (sőt, a legperverzebb vágyaim megélésében ezt inkább gátlónak érzem, a szerelmemhez teljesen másképp viszonyulok). Ha innen nézzük, egy hivatásos valószínűleg klasszisokkal minőségibb együttlétben tud részesíteni engem, mint valami random részeg csaj, akire rá tudnék mászni a dizsiben.

Mivel biszexuális vagyok, megjegyezném, hogy a férfi prostihoz járás gondolatáról is ez a véleményem, talán majd adni fogok egy esélyt mindkettőnek. Tisztában vagyok vele, hogy társadalmi szinten nagyon le van nézve ez az egész, ahogyan azzal is, hogy valószínűleg le lesz pontozva a válaszom.:D

2017. aug. 5. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 tévedsz, pont azok lettek lepontozva, akik azt írták, hogy nem mennének prostihoz.
2017. aug. 6. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

Őszinten remelem hogy nem fogok odaig jutni hogy fizetnem kelljen erte

22ll

2017. aug. 6. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megköveztek, ha nem, én csináltam hasonlót. Bementem egy sztriptíz bárba, ahol nem is néztek furán, mert a férfi haverjaim körében elvegyülve kb pasinak néztek engem is. Nagyon megaladt a szemem egy nőn, és bár egyoldalúnak tűnt a rajongásom, nem volt teljesen az. Kaptam egy kis privát szobás dolgot, és bár az lett volna a lényeg, hogy engem elegítsenek ki, én tettem ezt vele. Hazamentünk és elfelejtettem. Többet nem tenném meg, de így dobta a gép.
2017. aug. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!